CARSNEWS
AUTONEWS

Dacia Sandero Streetway & Stepway. Διαθέσιμα από 11980 Ευρώ

Τα Νέα Dacia SANDERO STREETWAY & STEPWAY ξεκινούν την εμπορική τους πορεία και στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για 2 ξεχωριστά, νέα μοντέλα, που έχουν συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, είναι σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα και απόλυτα χρηστικά, χωρίς να ξεχνάνε τις βασικές αξίες της Dacia, όπως η απλότητα και η αξιοπιστία, ενώ αιχμή του δόρατος είναι η ασυναγώνιστη τιμή τους. Τα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY ενσαρκώνουν όλα το DNA της Dacia. Το SANDERO έχει αναδειχθεί ως ένα εμβληματικό best-seller, καθώς, από το 2017, αποτελεί το μοντέλο με τις υψηλότερες πωλήσεις λιανικής στην Ευρώπη, αλλά και το πιο δημοφιλές μοντέλο της Dacia με σχεδόν 2,1 εκατομμύρια πωλήσεις. Το νούμερο αυτό αντιστοιχεί στο 32% των συνολικών πωλήσεων Dacia από το 2004. Το Sandero Stepway, η πιο «περιπετειώδης» έκδοση, αντιπροσωπεύει το 65% των πωλήσεων όλων των εκδόσεων του Sandero, έχοντας πουλήσει πάνω από 1,3 εκ. μονάδες.

Τα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY βασίζονται σε νέα πλατφόρμα, προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες, έχουν αυξημένη ενεργητική και παθητική ασφάλεια, εξοπλίζονται με νέους κινητήρες βενζίνης και διπλού καυσίμου (βενζίνης – υγραερίου) αλλά και με νέο, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT, όπως και με ένα ολοκαίνουριο, χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Αποτελώντας μια αναβαθμισμένη εκδοχή της φιλοσοφίας των προκατόχων τους, τα  Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY εξακολουθούν να προσφέρονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, εξασφαλίζοντας κορυφαίο value-for-money.

Το Νέο SANDERO STREETWAY δείχνει το δρόμο στην πόλη, αφού έχει έρθει για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες για αστικές μετακινήσεις με τον πλέον εύκολο, γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Με τονισμένους τους ώμους και τους θόλους των τροχών, το Νέο SANDERO STREETWAY αναδύει μια έντονη προσωπικότητα και μια αίσθηση στιβαρότητας. Παράλληλα, οι γραμμές του είναι πιο ρευστές, χάρη στην πιο αεροδυναμική τοποθέτηση του παρ-μπριζ, τη χαμηλότερη γραμμή οροφής (κατά 1 εκ.), αλλά και της κεραίας, που είναι, πλέον, τοποθετημένη στο πίσω μέρος της οροφής. Παρά το ότι η απόσταση από το έδαφος παραμένει ίδια με του προηγούμενου μοντέλου (στα 133 χλστ. με φορτίο), το All-new SANDERO μοιάζει να «κάθεται» χαμηλότερα, κυρίως εξαιτίας των πιο φαρδιών μετατροχίων, αλλά και των πληθωρικών τροχών.

Χάρη στην αυξημένη απόστασή του από το έδαφος, το νέο SANDERO STEPWAY αποτελεί το λειτουργικό compact crossover της γκάμας Dacia. Η εντυπωσιακή εσωτερική και εξωτερική σχεδίασή του αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του περιπετειώδους χαρακτήρα του Η εικόνα και το DNA του Νέου SANDERO STEPWAY τονίζονται από την αυξημένη διαφοροποίησή του σε σχέση με το Νέο SANDERO STREETWAY. Η Dacia σχεδίασε τον εξοπλισμό των Νέων SANDERO STREETWAY & STEPWAY με γνώμονα τις βασικές ανάγκες και προσδοκίες των πελατών.

Στα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ανάλογα την έκδοση: βάση για το smartphone (αφαιρούμενη ανάλογα με την έκδοση), ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη, τιμόνι με χειριστήρια cruise control και αυτόματη ενεργοποίηση φώτων. Έτσι, ο οδηγός μπορεί να κρατήσει το βλέμμα του στο δρόμο και τα χέρια του στο τιμόνι, οδηγώντας άνετα και με ασφάλεια.

Νέος αυτόματος κλιματισμός με ψηφιακές ενδείξεις, κάρτα hands-free με δυνατότητα ανοίγματος του πορτμπαγκάζ με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικό χειρόφρενο, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω και αυτόματη ενεργοποίηση υαλοκαθαριστήρων, όλα περιλαμβάνονται στις επιλογές εξοπλισμού των νέων μοντέλων. Παράλληλα, για πρώτη φορά σε μοντέλο Dacia, προσφέρεται και ηλεκτρική, γυάλινη ηλιοροφή. Οι νέοι κινητήρες των Νέων SANDERO STREETWAY & STEPWAY πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ρύπων, Euro 6D-Full, που ισχύουν από 1 Ιανουαρίου του 2021.

  • 1.0 SCe 65 (μόνο στο Νέο SANDERO STREETWAY): ατμοσφαιρικός, 3κύλινδρος, 1 λίτρου, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.
  • 1.0 TCe 90: turbo, 3κύλινδρος, 1 λίτρου, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο κιβώτιο CVT.
  • 1.0 TCe 100 LPG: turbo, 3κύλινδρος, 1 λίτρου, διπλού καυσίμου (βενζίνης- υγραερίου), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

Με το νέο αυτόματο κιβώτιο CVT (Continuously Variable Transmission), οι αλλαγές των ταχυτήτων γίνονται σχεδόν ανεπαίσθητα, χαρίζοντας μια ομαλή αίσθηση, χάρη στη συνεχή επιτάχυνση. Σε συνδυασμό με τον κινητήρα 1.0 TCe 90, επιτυγχάνεται χαμηλότερη κατανάλωση και χαμηλότερες εκπομπές του CO2 (έως – 11%).

STREETWAY 1.0 SCe 65hp LIFE          11.980 €

STREETWAY 1.0 TCe 90hp LIFE           13.420 €

STREETWAY 1.0 TCe 90hp STYLE                 13.880 €

STREETWAY 1.0 TCe 90hp STYLE CVT          15.580 €

STREETWAY 1.0 TCe 100hp LIFE LPG           13.820 €

STREETWAY 1.0 TCe 100hp STYLE LPG        14.280 €

STEPWAY 1.0 TCe 90hp LIFE                         14.380 €

STEPWAY 1.0 TCe 90hp STYLE                   15.480 €

STEPWAY 1.0 TCe 90hp STYLE CVT              17.280 €

STEPWAY 1.0 TCe 100hp LIFE LPG               14.780 €

STEPWAY 1.0 TCe 100hp STYLE LPG           15.880 €

Τα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, καθώς και δωρεάν οδική βοήθεια 3 ετών.

The post Dacia Sandero Streetway & Stepway. Διαθέσιμα από 11980 Ευρώ first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο Νετανιάχου καταγγέλλει «αποτρόπαιο έγκλημα» μετά τη δολοφονία ενός Ισραηλινού εφήβου

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 7/4/2024

Bury

Η Hyundai και η KIA προσφέρουν φόρτιση και στάθμευση (+video)

cars

Nissan Ariya Concept. Δείχνει τον δρόμο για το μέλλον.

cars

Το ηλεκτρικό Ford F-150 είναι η νέα πραγματικότητα!

cars

Το Dacia Extreme είναι φτιαγμένο για τους λάτρεις της περιπέτειας

cars

Nissan. Δίνει έμφαση στο After Sales Service

cars

Στις 5 Νοεμβρίου το νέο Nissan Navara.

cars

Κάμαλα Χάρις: Ο Τραμπ θέλει να γυρίσει τις ΗΠΑ στο 1800

cars