CARSNEWS
AUTONEWS

Goodyear Eagle F1 SuperSport RS. Για Supercars

Όταν κατασκευάζεις ένα αυτοκίνητο που βγαίνει στο δρόμο και ωθεί τα όρια των δυνατοτήτων του, έχεις ανάγκη και από ένα ελαστικό που είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως σε αυτές τις απαιτήσεις. Αυτή είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζει η Brabham Automotive, καθώς παρουσιάζει το  μοντέλο της Brabham BT62R, μια έκδοση για χρήση σε δρόμο του μοντέλου BT62. Το αξίας ενός εκατομμυρίου μοντέλο BT62 και οι 710 ίπποι του κέρδισαν τον πρώτο αγώνα αντοχής στον οποίο συμμετείχε – εξοπλισμένο με Goodyear ελαστικά

Η Goodyear δοκίμασε πρώτα το ελαστικό σε αυτοκινητόδρομους και σε ανοιχτούς δρόμους και μετά στην πίστα, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων δοκιμών στην διαδρομή Nordschleife της διάσημης πίστας Nürburgring. Λόγω αυτής της εξαιρετικά απαιτητικής δοκιμής για σχεδόν δύο χρόνια, το συγκεκριμένο ελαστικό ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσε η Brabham Automotive. Οχήματα όπως το Brabham BT62R παράγουν τεράστια πλευρική Δύναμη G χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό μηχανικής και αεροδυναμικής πρόσφυσης και απαιτούν ελαστικά ασύγκριτης ποιότητας. Η εξισορρόπηση αυτής της ανάγκης με την αίσθηση άνεσης στο δρόμο είναι απαραίτητα.

Το συγκεκριμένο μοτίβο πέλματος έχει επίσης λιγότερες εγκοπές από άλλα ελαστικά στην κατηγορία υπερ- υψηλών επιδόσεων και μικρότερο βάθος, ώστε να αποτρέπεται η μετακίνηση του ανάγλυφου του πέλματος σε συνθήκες μεγάλου βάρους. Καθίσταται έτσι δυνατή και η χρήση ενός πιο μαλακού, κολλώδους μείγματος. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί μπορούν να είναι πιο ακριβείς στις κινήσεις τους ενώ αποφεύγεται και η υπερβολική αύξησης της θερμότητας στο ελαστικό.

The post Goodyear Eagle F1 SuperSport RS. Για Supercars first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς: «Βουλιάζουν» οι προσπάθειες για εκεχειρία στη Γάζα

Bury

Jaguar Land Rover. Σχεδιάζει το μέλλον

cars

Άκου τον ήχο της πρώτης ηλεκτρικής Maserati.

cars

Citroen. Σε εορταστικό κλίμα οι τιμές των μοντέλων της

cars

Το VW Group θέλει μεγαλύτερη διαφοροποίηση ανάμεσα στις μάρκες του.

cars

Η Hofele φέρνει “αέρα Maybach” στην Mercedes GLE.

cars

Η αναμέτρηση των twin-turbo V8: Audi RS7 vs AMG GT63 S 4-Door.

cars

Mercedes E Class Coupe 220d. Διαχρονική γοητεία

cars

Η Land Rover ήδη ετοιμάζει το Defender SVR των 500+ ίππων!

cars