CARSNEWS
NEW MODELS

e-Thing: Ετοιμάζει η Volkswagen ηλεκτρικό Buggy;

Ξεκινώντας με ένα μικρό μάθημα ιστορίας, το όνομα Thing δεν είναι καινούριο για τη Volkswagen. Υπό αυτή την ονομασία κυκλοφορούσε το Type 181, ένα μικρό, ανοικτό όχημα που σχεδιάστηκε αρχικά για το στρατό της δυτικής Γερμανίας, ενώ η καταγωγή του κρατά από το Β’ΠΠ. Και η αλήθεια είναι ότι είχε δεκαετίες ολόκληρες να μας απασχολήσει, μέχρι την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, όπου η Volkswagen κατέθεσε τη σχετική αίτηση για τα δικαιώματα χρήσης του «e-Thing».

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη ή ανεπίσημη πληροφορία γύρω από αυτό. Καταλαβαίνουμε προφανώς ότι πρόκειται για ένα ηλεκτρικό μοντέλο, ενώ σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα είναι και ανοικτό. Να υπολογίζουμε κάτι σαν το T-Roc cabriolet; Το πιο πιθανό είναι η Volkswagen να ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει αυτή την ονομασία για το νέο της ηλεκτρικό buggy.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι, στην έκθεση της Γενεύης η Γερμανική φίρμα παρουσίασε το εικονιζόμενο πρωτότυπο ID Buggy, το οποίο κατόπιν πήρε το πράσινο φως της παραγωγής. Βέβαια και για αυτό ακούστηκαν αργότερα φήμες πως η VW το μετάνιωσε και πιθανά αποφάσισε να το μετασχηματίσει σε ένα ηλεκτρικό off roader, με το όνομα Ruggedzz. Για να μην χρησιμοποιεί την επίσημη «ID» ονοματολογία, σημαίνει ότι πρόκειται για ένα ειδικό μοντέλο. Τώρα το πόσο «ειδικό» ο καιρός θα το δείξει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το υβριδικό σύστημα της νέας Toyota Corolla Cross (βίντεο)

cars

Ατελείωτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής, απροσπέλαστος ο Κηφισός

cars

Υβριδικό και τετρακίνητο. Το ανανεωμένο Suzuki Ignis στο μικροσκόπιο του Car and Driver

cars

Η χρυσή εποχή των ράλι: Δείτε ένα υπέροχο video με τα αξέχαστα αυτοκίνητα του Group B

cars

Αναβολή όλων των αγώνων αυτοκινήτου εξαιτίας του κορονοϊού

cars

H Volkswagen κατακτά 5 διακρίσεις για τα μοντέλα της

cars

Απίστευτο: Σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα για να πάρει οδηγίες! (Video)

cars

Απίστευτο ατύχημα μπροστά στην κάμερα σε διάβαση τρένου (Video)

cars

Η Autohellas δεν επηρεάζεται από την πτώχευση της Hertz Global

cars