CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Αποκλειστική χορηγία με την LMVH ύψους 1 δις!

Η γαλλική πολυεθνική εταιρία LMVH (Μοέτ Ενεσί Λουί Βιτόν) έχει όπως προδίδει και το όνομά της- τα αποκλειστικά δικαιώματα πολλών ετικετών πολυτελείας όπως η Luis Vuitton, η TAG Heuer, η Hennessy και η Moet & Chandon.

Πρόκειται για την ευρωπαϊκή εταιρία με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία. Αυτή αποτιμάται στα 326 δισεκατομμύρια ευρώ. Προφανώς η οικογένεια Αρνό (η οποία κατέχει το 48,6% του μετοχικού κεφαλαίου) θεωρεί ότι η F1 είναι το κατάλληλο σπορ για την προώθηση της LMVH.

Η F1 είχε συνάψει κατά το παρελθόν συμφωνίες με την Rolex και την Ferrari Trento. Ωστόσο τα συμβόλαια τους λήγουν στο τέλος του έτους. Έτσι, από το 2025 οι ετικέτες της LMVH θα τις αντικαταστήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι TAG Heuer και Moet & Chandon είχαν για χρόνια την αποκλειστικότητα της χρονομέτρησης αλλά και της παροχής σαμπάνιας για τις απονομές της F1. Και το πιο πιθανό είναι ότι θα δούμε τα δύο αυτά ονόματα να επιστρέφουν.

«Αυτή είναι μια συμφωνία-ορόσημο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Φρεντερίκ και Μπερνάρ Αρνό για το όραμά τους αλλά και για την προσήλωσή τους στην υλοποίηση της συμφωνίας αυτής» δήλωσε ο CEO της F1, Στέφανο Ντομενικάλι.

Η επόμενη θα είναι και η 75η σεζόν στην ιστορία της F1. Κατά συνέπεια θα έπρεπε να περιμένουμε και πολλές σχετικές με την επέτειο αυτή εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Related Articles

Νέα κοινή εμφάνιση στη Βαρκελώνη για Σακίρα και Χάμιλτον

cars

Formula1: Τέλος οι διακοπές, την Κυριακή έχει αγώνα

cars

F1 GP Μονακό: Ο Λεκλέρ ξεκινάει δυναμικά (+video)

Bury

F1 GP Μαϊάμι: Προεπισκόπηση

cars

H McLaren αποκαλύπτει την προετοιμασία των pit box (video)

cars

F1: Το Zandvoort εντός μέχρι το 2025-Ανακοινώθηκαν τα sprint του 2023

cars

Formula 1 – Η πίστα της Monza εκσυγχρονίζεται

cars

Θα αποχωρήσει από την F1 η Alfa Romeo;

cars

GP Άμπου Ντάμπι: Σύγκρουση και ταχύτερος γύρος από Bottas στο FP2

cars