CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Το Μαϊάμι έπαθε… Μύκονο

Εξάλλου ο αγώνας στην πολιτεία της Φλόριντα είναι ένα από τα premium events του πρωταθλήματος. Και οι τιμές προσαρμόζονται, πάντα, αναλόγως του μέρους αλλά και του κοινού που θα παραβρεθεί σε ένα GP.

Μπορεί, δηλαδή, η παρακολούθηση ενός αγώνα F1 να είναι ακριβή υπόθεση οπουδήποτε στον κόσμο. Πηγαίνετε, όμως, σε Μονακό, Βέγκας ή Μαϊάμι και θα δείτε ορισμένες αρκετά γενναίες ανατιμήσεις! Ιδίως εάν επιθυμείτε να ζήσετε την εμπειρία του Paddock Club, όπου θα έχετε την καλύτερη δυνατή πρόσβαση στα γκαράζ των ομάδων και θα δείτε από κοντά τους αγαπημένους σας ήρωες.

Σε πίστες όπως η Ίμολα ή το Μοντμελό οι τιμές ξεκινούν από τα 5.800 ευρώ για όλο το τριήμερο. Στο Μαϊάμι, όμως, οι τιμές ξεπέρασαν κατά πολύ τα 10.000 ευρώ! Και αυτό είναι μόνο η κορυφή του… παγόβουνου.

Τα… γούστα πληρώνονται!

Πεινάσατε ή διψάσατε; Μπορείτε να βρείτε τα πάντα στην πίστα. Αρκεί να διαθέτετε αρκετά… βαθιές τσέπες. Φυσικά υπάρχουν οικονομικές επιλογές, όπως ένας κουβάς με 5 μπουκάλια Heineken για «μόλις» 45 δολάρια!

Η κατάσταση, όμως, διαφέρει εάν θελήσετε να ανοίξετε μπουκάλι. Με 560 δολάρια μπορείτε να ανοίξετε ένα μπουκάλι ουίσκι, βότκα ή τζιν. Τα φθηνότερα διαθέσιμα, φυσικά. Επειδή εάν θέλατε Glenfiddich 24 ετών Grand Cru θα πρέπει να πληρώσετε 2.500 δολάρια!

Περίπου τα μισά, δηλαδή, από όσα θα σας χρειάζονταν για ένα μπουκάλι από το εξαίσιο ρούμι Diplomatico Single Vintage. Και εάν είστε λάτρη της καλής τεκίλας τότε… την πατήσατε! Ένα μπουκάλι της Clase Azul Ultra θα σας κόστιζε 12.000 δολάρια!

Μπορεί η F1 να έχει γίνει πολύ πιο προσιτή στο ευρύ κοινό κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Ωστόσο ήταν και παραμένει ένα exclusive σπορ για όποιον θα ήθελε να ζήσει την πλήρη εμπειρία στο έπακρο!

Related Articles

Θετικός στον Covid-19 ο Lewis Hamilton!

cars

Το τρελό μοντέλο της αναγεννημένης Bizzarini

cars

Formula 1: Το πρόγραμμα του GP της Σουζούκα – Οι ώρες και η τηλεοπτική μετάδοση

cars

Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε Ζάλγκιριις – Ολυμπιακός, Euroleague, Formula 1, Παγκόσμιο κλειστού στίβου

cars

Ο κοροναϊός «απειλεί» το Grand Prix Κίνας

cars

Τα αθλητικά στην TV – Αθλητικός Κόσμος / Αθλητικά Νέα / Ειδήσεις / Sport

cars

H McLaren πήρε μέτρα για τον κορωνοϊό!

cars

Η Formula 1 ετοιμάζεται να εισαγάγει τεράστιες αλλαγές στα μονοθέσια ενόψει του 2026

cars

Στη Mercedes o Vandoorne!

cars