CARSNEWS
F1 & RACES

F1 – Aυτό είναι το νέο όνομα της Sauber

Η Sauber παρουσίασε το νέο λογότυπο της ομάδας της στην F1, η οποία θα αγωνίζεται ως «Stake» για τις επόμενες δύο σεζόν.

Η Stake αντικατέστησε την Alfa Romeo ως εταίρος τίτλου της ομάδας της Sauber για το 2024 και το 2025, προτού αυτή συνεργαστεί με την Audi από το 2026 και μετά. Η εταιρεία online τυχερών παιχνιδιών Stake ήταν χορηγός της Alfa Romeo την περασμένη σεζόν, αλλά επέκτεινε τη φύση της συνεργασίας της με τη Sauber. Τη Δευτέρα, η Stake αποκάλυψε ένα ασπρόμαυρο λογότυπο που συνοδεύει το νέο της ξεκίνημα με την ομάδα.

Η ομάδα θα παρουσιάσει επίσης τη νέα εμφάνιση του μονοθεσίου για την επόμενη σεζόν, αν και δεν υπήρξαν ενδείξεις για το πώς μπορεί να μοιάζει αυτό πέρα από το ασπρόμαυρο λογότυπο. Η Stake δεν έχει επίσης ακόμη επιβεβαιώσει την ημερομηνία, κατά την οποία θα παρουσιάσει το αγωνιστικό του 2024. Η ομάδα F1 της Sauber είναι μία από τις τρεις που δεν έχει έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς λειτουργεί από τη βάση της στο Hinwil της Ελβετίας. Η Ferrari και η θυγατρική ομάδα της Red Bull, η AlphaTauri, έχουν αμφότερες την έδρα τους στην Ιταλία.

Related Articles

King Lewis: Η αποκλειστική συνέντευξη του Hamilton στο NewsAuto

cars

Why ‘all-new’ Qatar track adds to F1 teams’ sprint headaches

cars

Τι να περιμένουμε στο GP Μεξικού από πλευράς ελαστικών

cars

Hamilton: «Βάζω την ομάδα πάνω από τον εαυτό μου»

cars

Η Ίμολα πρότεινε να πάρει τη θέση της Σαγκάης

cars

Binotto: Κανείς δεν μιλά για τα λάθη της Mercedes

cars

Ο Μάνσελ βγάζει στο σφυρί μέρος της κληρονομιάς του

cars

F1: Η Gulf χορηγός της Williams-Επίκειται ανακοίνωση συνεργασίας και με Porsche;

cars

F1: Διαμάχη για τους κανονισμούς του 2026

cars