CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Θρίαμβος της McLaren στη Μόντσα και 1-2 με τον Νόρις να παίρνει την pole position

Από εκεί που όλα έδειχναν πως ο Μαξ Φερστάπεν θα φθάσει σε μία ακόμη εύκολη κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Formula 1, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν, καθώς ο Λάντο Νόρις έρχεται… αγριεμένος στο δρόμο για τον τίτλο, κερδίζοντας την pole position στη Μόντσα.


Ξανά pole position για τον Λάντο Νόρις – Αυτή τη φορά στην έδρα της Ferrari στη Μόντσα

Ασταμάτητος ξανά στις κατατακτήριες δοκιμές στη Μόντσα αυτή τη φορά έδειξε ο Λάντο Νόρις, με τον πιλότο της McLaren να παίρνει την pole position. Δίπλα του στη γραμμή εκκίνησης θα βρεθεί ο ομόσταβλος του, Όσκαρ Πιάστρι ολοκληρώνοντας το θρίαμβο.

Πολλά προβλήματα τα οποία μπορεί να τον κάνουν να έχει σοβαρά θέματα και την υπόθεση “τίτλος” είχε ο Μαξ Φερστάπεν, με τον Ολλανδό Πρωταθλητή να εκκινεί από την έβδομη θέση και αν δε καταφέρει να ανέβει, τότε η διαφορά του στη κορυφή θα μειωθεί σημαντικά.

Πίσω από τις δύο McLaren, στη δεύτερη σειρά θα παραταχθούν οι Τζορτζ Ράσελ και Σαρλ Λεκλέρ, και στην τρίτη οι Κάρλος Σάινθ και Λιούις Χάμιλτον, με τις Ferrari και τις Mercedes να ψάχνουν να βρουν τον τρόπο να ανέβουν βαθμολογικά, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.Την έκπληξη έκανε ο Αλμπόν, ο οποίος για ακόμη μία φορά πέρασε στο Q3 και θα βρίσκεται στην ένατη θέση, αφήνοντας ουσιαστικά εκτός στο Q2 τον Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος δε μπόρεσε να κάνει τους χρόνους που περίμενε και θα εκκινήσει 11ος.

Related Articles

Η McLaren έκανε ρεκόρ ταχύτερου pit stop στο Κατάρ (vid)

cars

Lucid Air Sapphire, πιο γρήγορo κι από F1! [video]

cars

Ticktum “would like to build” on Formula E journey as he seeks new contract

cars

Formula 1: Αυτή είναι η νέα Alpine A524 (video)

cars

F1 GP Στυρίας: Ματαιώθηκε λόγω βροχής το FP3, αμφίβολες οι κατατακτήριες

cars

The unique post-F1 detail in Fernando Alonso’s new Aston Martin contract

Bury

Formula 1: Grand Prix Αυστρίας με ελκυστικές αποδόσεις

cars

Ricciardo’s F1 revival reaches new heights at China Grand Prix

Bury

Κερδίζει έδαφος το Grand Prix του Μαϊάμι!

cars