CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Grand Prix Αυστρίας με ελκυστικές αποδόσεις

Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος Formula 1 από το Grand Prix στην Αυστρία.

Πίστα: Red Bull Ring

Ώρα Έναρξης: 16:00

Τηλεοπτική Μετάδοση: ANT1+

Επιστρέφει η Formula 1 και ο Ιούλης θα είναι καυτός. Έχουμε τέσσερα Grand Prix αυτό τον μήνα και οι κινητήρες αναμένεται περάσουν δύσκολα. Μαζί τους θα «πάρουν φωτιά» και τα προγνωστικά στοιχήματος για την Formula 1.

Πάμε στην Αυστρία και στην πανέμορφη περιοχή της Στυρίας. Οι επισκέπτες της περιοχής, απολαμβάνουν την επιβλητική ορεινή θέα, τους καταπράσινους λόφους και τα γραφικά χωριά γύρω από την πίστα.

Η Red Bull Ring φιλοξένησε το πρώτο της Grand Prix το 1970. Είναι μια πίστα με μήκος 4.318km και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί σε 71 γύρους. Έχει τρεις ζώνες ενεργοποίησης του DRS και μόλις 10 στροφές. Το ρεκόρ πίστας κατέχει από το 2020 ο Carlos Sainz με χρόνο 1:05.619.

Στα προκριματικά την Παρασκευή, ο Max Verstappen πήρε μία ακόμα pole position. Charles Leclerc και Carlos Sainz ακολουθούν, ενώ την πρώτη τετράδα κλείνει ο Lando Norris. Χθες είχαμε το Sprint, το οποίο δεν επηρεάζει τις θέσεις εκκίνησης σήμερα. Εκεί κέρδισε ο Max Verstappen με την 2η θέση να πηγαίνει στον Sergio Perez. Ο Carlos Sainz συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα.

Ο Max και οι εκπλήξεις

Στο στοιχηματικό κομμάτι, πρέπει να κοιτάξουμε προς τον Verstappen. Εάν ο ίδιος δεν κάνει κάποιο λάθος, τότε δεν δείχνει κανείς έτοιμος να τον αντιμετωπίσει. Αυτό το βλέπουν και οι στοιχηματικές εταιρείες και γι’ αυτό η απόδοση του για νίκη σήμερα είναι μόλις στα 1,20. Φυσικά και δεν μπορούμε να βάλουμε κάτι τέτοιο στα προγνωστικά στοιχήματος για την Formula 1.

Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνδυάσουμε τη νίκη του μαζί με τον ταχύτερο γύρο. Η απόδοση, από τις Super ενισχυμένες αποδόσεις της Stoiximan, φτάνει στο 2,05 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας. Είναι και ένα Grand Prix που κατά το ήμισυ κερδίζει αυτός που έχει την πρώτη θέση στην εκκίνηση. Αυτό σήμερα ενισχύεται από την δυναμική του Max.

Στις υπόλοιπες αγορές οφείλουμε να κοιτάξουμε σε μεγάλες αποδόσεις. Ενδιαφέρον έχει η απόδοση του Lando Norris για να τερματίσει στους πρώτους 6. Στο 3,00 την βρίσκουμε και μπορούμε να πούμε ότι αξίζει να πονταριστεί. Ο Norris παρουσιάζεται πολύ καλός σε αυτή την πίστα. Έχει δυναμική, είναι καλός οδηγός, η πίστα του ταιριάζει γι’ αυτό και θεωρούμε ότι έχει αξία η απόδοση του. Επίσης θα επιλέξουμε και την μεγάλη έκπληξη. Το να κερδίσει τον αγώνα και να γράψει τον ταχύτερο γύρο, κάτι το οποίο βρίσκουμε στην Bet365 σε απόδοση 1501,00.

Η Ferrari έδειξε αρκετά καλή αυτή την εβδομάδα. Υπάρχουν και κάποιες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο που δείχνουν να αποδίδουν καλά. Οι χρόνοι και η ταχύτητα τις ομάδας στα προκριματικά ήταν πολύ θετικοί. Ο Charles Leclerc πληρώνει 21,00 για να γράψει τον ταχύτερο γύρο και αυτή είναι μια απόδοση αρκετά μεγαλύτερη απ’ όσο θα έπρεπε να είναι. Είναι και εδώ μια περίπτωση όπου αξίζει να κυνηγήσουμε την έκπληξη. Στο 251,00 η απόδοση του για να κερδίσει τον αγώνα και να γράψει τον ταχύτερο γύρο.

Εν κατακλείδι να αναφέρουμε ότι το σοβαρό στοίχημα της ημέρας είναι στον Max και τον Lando Norris, τα υπόλοιπα είναι οι εκπλήξεις που θα κυνηγήσουμε στην περίπτωση που ο Ολλανδός κάνει κάποιο λάθος ή έχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα.

Προγνωστικά Στοιχήματος Formula 1

  • Νικητής & Ταχύτερος γύρος: Max Verstappen @2.05 επί 20 μονάδες στην Stoiximan
  • Ταχύτερος γύρος: Charles Leclerc @21.00 επί 5 μονάδες στην Stoiximan
  • Νικητής & Ταχύτερος γύρος: Charles Leclerc @251.00 επί 1 μονάδα στην Bet365
  • Να τερματίσει στους πρώτους 6: Lando Norris @3.00 επί 10 μονάδες στην Bet365
  • Νικητής & Ταχύτερος γύρος: Lando Norris @1501.00 επί 1 μονάδα στην Bet365

Αρχική Κάβα: 1000.00 μονάδες

Επιστροφές από 18/06: 00.00 μονάδες

Υπόλοιπο: 1050.00 μονάδες

Ανοιχτά πονταρίσματα: 37.00 μονάδες

ROI: 117.67%

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Betmarket Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικότερα στοιχηματικά νέα και τις προσφορές* των στοιχηματικών site!

Related Articles

Verstappen – “Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πολύ χαζό”

cars

GP Γαλλίας: Ταχύτερος και στο FP3 ο Verstappen

cars

Επισημοποιήθηκε το καλεντάρι της F1 για το 2020

cars

Φόρμουλα 1: Γι’ ακόμη τρία χρόνια ο Βολφ στη Mercedes

cars

Williams – Οι αναβαθμίσεις και τα πρώτα βήματα προς τα εμπρός

cars

Δεν θα δεχθεί υποβάθμιση ο Albon

cars

F1: Ποια είναι η Penni Thow η μάνατζερ του Lewis Hamilton;

cars

Grand Prix στη Μόντσα έως και το 2024!

cars

Φόρμουλα 1: Κατά 95% καινούριο το νέο μονοθέσιο της Ferrari

cars