CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Ποια είναι η Penni Thow η μάνατζερ του Lewis Hamilton;

Η Penni Thow είναι η μάνατζερ της F1 του Lewis Hamilton – αλλά ποια είναι αυτή; Ποιο είναι το ιστορικό της; Και πώς υποστηρίζει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή;

Ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2021, ο Penni Thow εντάχθηκε στον εσωτερικό κύκλο του Hamilton ως διευθυντής του, αλλά και για να τον βοηθήσει σε έργα όπως το Project 44.

Ο Thow – που εδρεύει στη Νέα Υόρκη – είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cooper – μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην ψυχαγωγία, τα μέσα ενημέρωσης, τη μόδα, τον αθλητισμό, την τεχνολογία και τη φιλανθρωπία.

Πριν από τον Cooper, ο Thow ήταν εκτελεστικός αντιπρόεδρος της SB Projects, η οποία ανήκει στον Scooter Braun – τον διευθυντή των μουσικών καλλιτεχνών Justin Bieber και Ariana Grande.

Ως επικεφαλής κοινωνικού αντίκτυπου της SB Projects, ο Thow ηγήθηκε της εκστρατείας του Bieber το 2013 – #GiveBackPhilippines – συγκεντρώνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για ανακούφιση και βοήθεια από τον τυφώνα.

penni-thow-sports-and-media-ta-Penni-Thow-manager-lewis-hamilton-mercedes-new-deal-f1-formula-one

Ομοίως, βοήθησε στην έναρξη της συναυλίας «One Love Manchester», με επικεφαλής τον Grande, μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ το 2017 – αυτό συγκέντρωσε πάνω από 17 εκατομμύρια λίρες για τον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό.

Ο ρόλος της Penni Thow στις συνομιλίες της Mercedes

Όπως αποκάλυψε το αφεντικό της ομάδας Toto Wolff, η Penni Thow διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται μεταξύ του Hamilton και της Mercedes.

Η τρέχουσα συμφωνία του Χάμιλτον στην F1 λήγει στο τέλος της F1 του 2023 , αλλά έχει επαναλάβει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σε μια συνέντευξη στο ESPN , ο Wolff επιβεβαίωσε την τόσο αναγκαία συμμετοχή του Thow.

«Στο τέλος της ημέρας, το να μιλάς για χρήματα με τον φίλο σου είναι δύσκολο», είπε ο Wolff.

  • Δημήτρης Καρακώστας 2ος στο Βαλκανικό
  • Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ROVANPERÄ ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
  • Η Ε.Ε. φέρνει σκληρά μέτρα κατά της ηχορύπανσης
  • F1 Τα πάντα είναι επιλογές… Μια ανάσα προς την δόξα πριν πεθάνω!

“Η Penni [Thow, ο μάνατζερ του Hamilton] βοηθά. Η Penni μας κρατούσε υπό έλεγχο και βρήκαμε έναν καλό τρόπο λειτουργίας μαζί της για το πώς μιλάμε.

«Αποφεύγουμε να μιλάμε ο ένας στον άλλον για χρήματα, αλλά μιλάμε και οι δύο στην Πένι».

Ο Thow διαδραματίζει επίσης κρίσιμο ρόλο στα κατορθώματα του Hamilton εκτός πίστας.

Ο Hamilton έχει ένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο έργων εκτός της F1, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης της Επιτροπής Hamilton, της δικής του ομάδας Extreme E και της εταιρείας παραγωγής.

Penni Thow (CDN) Copper Founding Partner and President / Project 44 Business Management.

Η δέσμευση αφορά κυρίως την ανάπτυξη της επιχείρησης του Hamilton’s Project 44.

Πρόσφατα εγχειρήματα περιλαμβάνουν το λανσάρισμα της Επιτροπής Hamilton – που δημιουργήθηκε για να βελτιώσει την εκπροσώπηση των μαύρων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό του Ηνωμένου Βασιλείου – και την ίδρυση της ομάδας X44 που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα αγώνων εκτός δρόμου εξ ολοκλήρου των ηλεκτρικών Extreme E.

Η Penni Thow θα εργαστεί μαζί με τον Hamilton για να χτίσει το Project 44 για να υποστηρίξει την αγωνιστική του καριέρα, τη φιλανθρωπία, την επιχειρηματικότητα και τις ψυχαγωγικές του αναζητήσεις, ενώ ο οδηγός Grand Prix της Mercedes επικεντρώνεται στην καριέρα του στη Formula 1.

Μια πηγή κοντά στο P44 είπε: «Ο Lewis είναι αφοσιωμένος και επικεντρωμένος στην αγωνιστική του καριέρα για αρκετά χρόνια στο μέλλον, αλλά μέσω αυτής της συνεργασίας, είναι σε θέση να οικοδομήσει και να αναπτύξει την επιχείρησή του μακροπρόθεσμα».

Καναδός, γεννημένος και με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο Thow είναι ο ιδρυτής και ο διευθύνων σύμβουλος της Copper – μιας συμβουλευτικής εταιρείας επενδύσεων και ταλέντων που ειδικεύεται στην ψυχαγωγία, τα μέσα ενημέρωσης, τη μόδα, τον αθλητισμό, την τεχνολογία και τη φιλανθρωπία.

Πριν από την Copper, η Penni Thow έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην οικοδόμηση της SB Projects ως εκτελεστικός αντιπρόεδρός της. Εργάστηκε μαζί με τον Αμερικανό μεγιστάνα της μουσικής Scooter Braun, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη διαχείριση των καλλιτεχνών Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato και J Balvin και άλλων.

Η SB Projects πούλησε πρόσφατα με την Ithaca Holdings σε συμφωνία 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στη νοτιοκορεατική εταιρεία HYBE. Η Penni Thow βοήθησε επίσης στην έναρξη της ευεργετικής συναυλίας One Love Manchester – με επικεφαλής τον Grande ως απάντηση στη βομβιστική επίθεση στο Manchester Arena το 2017 – που συγκέντρωσε πάνω από 17 εκατομμύρια £ για τον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό.

Αναγνωρίστηκε για τη δουλειά της στην ηγετική εκστρατεία Give Back Philippines του Bieber που συγκέντρωσε κεφάλαια βοήθειας μετά τον τυφώνα Haiyan.

Η Penni Thow βοήθησε επίσης στη δημιουργία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού του αμερικανικού μοντέλου Karlie Kloss Kode With Klossy, ο οποίος παρέχει δωρεάν κατασκηνώσεις κωδικοποίησης STEAM δύο εβδομάδων για νέους ηλικίας 13-18 ετών.

Αυτή η αλλαγή στη δομή του Project 44 ακολουθεί τον Χάμιλτον και τον μακροχρόνιο φίλο και βρετανό πρωταθλητή της Formula 3 το 1993, Marc Hynes, που αποφασίζουν για έναν φιλικό χωρισμό ενόψει της σεζόν F1 του 2021.

Η νέα του εταιρεία παραγωγής του Hamilton ξεκίνησε το backend του 2022 σε συνεργασία με την εταιρεία της Penni Thow, Cooper. Η Dawn Apollo Films αυτή τη στιγμή εργάζεται σε μια μεγάλου μήκους ταινία F1 στην οποία συμμετέχει ο Brad Pitt.

penni-thow-sports-and-media-ta-Penni-Thow-manager-lewis-hamilton-mercedes-new-deal-f1-formula-one

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

  • Η Aprlia τα σήκωσε όλα στο Silverstone
  • Mpratakos Drag Factory 40 χρόνια ιστορίας
  • Ο Χρυσόστομος Καρέλλης επίσημα στο Rally Acropolis
  • Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σου

Related Articles

Με την αύρα του πρωταθλητή ο Φερστάπεν, θριάμβευσε και στο Κατάρ!

cars

Πότε θα δούμε το νέο μονοθέσιο της McLaren για την F1;

cars

Κανονικά στο GP Αυστραλίας η Scuderia Ferrari

cars

Valentino Rossi, Agostini, Bagnaia, κ.α. – Σε φιλικό αγώνα καρτ ενάντια σε αστέρες της F1… στη Μύκονο!

cars

F1 GP Αυστρίας: Η αυλαία άνοιξε με Hamilton!

cars

Όταν ο Kimi Raikkonen παραλίγο να χρεοκοπήσει τη Lotus

cars

Οι πιο επιτυχημένοι κινητήρες στην ιστορία της F1 (video)

cars

To F1 Vlog του Grand Prix του Τέξας

cars

Formula 1: Ο χορός των δισ., ο μύθος Φερστάπεν και το… 2025 που όλοι περιμένουν!

cars