CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Πήρε την pole position ο Ράσελ, με τον ίδιο χρόνο με τον Φερστάπεν

Πολλά ήταν τα απρόοπτα στις κατατακτήριες δοκιμές της Formula 1 στον Καναδά, με την pole position να κρίνεται στο ποιος από τους Τζορτζ Ράσελ και Μαξ Φερστάπεν έκανε πιο γρήγορα τον… ίδιο χρόνο, με τον Άγγλο οδηγό της Mercedes να κερδίζει στο νήμα.


Στην pole position του Grand Prix του Καναδά της Formula 1 ο Ράσελ με απίστευτο τρόπο 

Αν ο αγώνας στον Καναδά κυλήσει όπως οι κατατακτήριες δοκιμές, τότε πρόκειται να δούμε απίστευτα πράγματα κατά τη διάρκεια της κούρσας. Ο Τζορτζ Ράσελ κατέκτησε την δεύτερη pole position της καριέρας του μ’ έναν παράξενο θα έλεγε κανείς τρόπο.

Ο Άγγλος οδηγός της Mercedes έκανε 1:12.00, με τον Μαξ Φερστάπεν να απαντάει με τον ίδιο ακριβώς χρόνο, αλλά να χάνει τη πρώτη θέση στην εκκίνηση του αγώνα, μιας και ο Ράσελ το έκανε νωρίτερα απ’ ότι ο Ολλανδός της Red Bull.

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν και νωρίτερα στις κατατακτήριες δοκιμές, μιας και η Ferrari δεν κατάφερε να περάσει στον τρίτο γύρο, με τον Σαρλ Λεκλέρ να εκκινεί στον αυριανό αγώνα (09/06 – 21:00) από την 11η θέση και τον Κάρλος Σάινθ από τη 12η και θα χρειαστούν μεγάλη ανατροπή για να κυνηγήσουν τις πρώτες θέσεις.

Εκτός από την πρώτη δυάδα, στη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν οι δύο McLaren με τον Λάντο Νόρις να βρίσκεται στην τρίτη θέση και τον Όσκαρ Πιάστρι στην τέταρτη αντίστοιχα. Αξιοσημείωτος ήταν και ο αποκλεισμός του Σέρχιο Πέρεζ, με τον Μεξικανό οδηγό να εκκινεί από τη 16η στο Grand Prix του Καναδά.

katataxi_formula_1

Related Articles

Ο Φερστάπεν πήρε μία αγχωτική νίκη στην Ίμολα

cars

F1 GP Μεξικού: Νίκη Hamilton, “πόνεσε” στη στρατηγική η Ferrari

cars

Formula 1: Επίδειξη δύναμης Μαξ Φερστάπεν και… ψάξτε τον δεύτερο και το 2024!

cars

Κώστας Νεστορίδης: Το μήνυμα του γιού του, για τη νέα περιπέτεια υγείας του

cars

Hulkenberg sees opportunity for Audi to be competitive

cars

Δεν παίρνεις δίπλωμα ποτέ -Δείτε πώς εξετάζουν τους νέους οδηγούς στην Κίνα

cars

Ηλεκτρικά «διαλύουν» μονοθέσιο F1 (+video)

cars

Μη βιαστείς να δικάσεις τη Ferrari

cars

Formula 1: O καιρός ανακατεύει την τράπουλα στο Grand Prix Ιαπωνίας

cars