Max Verstappen

Τέλος η αναμονή, τα νέα μονοθέσια της Formula 1 είναι έτοιμα να μπουν στην πίστα για τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που διεξάγονται στο Μπαχρέιν!

Στις 29 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου, εκεί, στην πίστα του Sakhir, θα διεξαχθεί η πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2024. Και στο ίδιο πεδίο μάχης, έχουμε τώρα τρεις ημέρες δουλειάς για τις δέκα ομάδες.

-

Τρεις ημέρες στις οποίες θα προσπαθήσουν να γράψουν όσο γίνεται περισσότερα χιλιόμετρα, ώστε να μεταφέρουν στην πίστα όλα όσα έκαναν τόσους μήνες σε CFD και αεροδυναμική σήραγγα.

Στόχος είναι να μην υπάρχουν προβλήματα και να μπορέσουν όλοι οι μονομάχοι να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι στην πρεμιέρα της ερήμου.

Προς το παρόν δεν έχουν γνωστοποιήσει όλες οι ομάδες τις ακριβείς τους συνθέσεις σε αυτό το τριήμερο τεστ. Έχουμε όμως σαφή εικόνα για την πρώτη ημέρα δουλειάς, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Στη Red Bull Racing ο Max Verstappen θα έχει όλη δική του την RB20, το ίδιο θα συμβεί με τη Mercedes-AMG W15 E Performance και τον George Russell. Στις υπόλοιπες οκτώ ομάδες, τα επίσημα οδηγικά δίδυμα θα μοιραστούν καθήκοντα στο πρωινό και το απογευματινό μέρος του τεστ.

Αναλυτικά:

-

Διαβάστε επίσης