Alpine A524

Έχουμε φτάσει στα μισά του δρόμου σχετικά με τις παρουσιάσεις των ομάδων της Formula 1 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2024. Ποιες περιμένουμε ακόμα;

Έχουμε δει τις πρεμιέρες των Haas F1, Stake F1, Williams Racing, Alpine F1 και Visa Cash App RB, με κάποιες εξ αυτών μάλιστα, να μην περιορίζονται στο να αποκαλύψουν τα νέα χρώματα αλλά να δείχνουν και τα φετινά μονοθέσια!

-

Και μπροστά μας έχουμε άλλες πέντε πρεμιέρες, αυτές των ομάδων που βρέθηκαν στο πάνω μισό της περυσινής βαθμολογικής κατάταξης της Formula 1. Και οι πρεμιέρες αυτές θα έρθουν μαζεμένες, μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Πράγμα εύλογο καθώς οι ομάδες καλούνται να ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα στο Μπαχρέιν, αφού η πίστα του Sakhir φιλοξενεί στις 21 με 23 Φεβρουαρίου το μοναδικό χειμερινό τεστ εξέλιξης.

Τι θα δούμε λοιπόν τις επόμενες ημέρες; Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου έχουμε την παρουσίαση της Aston Martin F1 και της AMR24.

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου έχουμε τα αποκαλυπτήρια της νέας Ferrari SF-24 ενώ την ημέρα των ερωτευμένων, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, θα προσπαθήσουν να κλέψουν την καρδιά μας τόσο η McLaren MCL38 όσο και η Mercedes-AMG F1 W15 E Performance.

-

H τελευταία πρεμιέρα θα είναι αυτή της πρωταθλήτριας Red Bull Racing, που θα μας συστήσει την RB20 την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.