CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Αυτή είναι η νέα Red Bull RB20 (video)

Με κάθε επισημότητα, η Red Bull Racing αποκάλυψε την RB20, το μονοθέσιο με το οποίο καλείται να υπερασπιστεί τα κεκτημένα στο μαγικό κόσμο της Formula 1!

Η πρωταθλήτρια του 2023 είναι η τελευταία από τις δέκα ομάδες που αποκάλυψε το νέο της «όπλο», με το οποίο θα μάχεται στις πίστες κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2024 με οδηγούς ξανά τους Max Verstappen και Sergio Perez.

-

Η παρουσίαση της Red Bull Racing πραγματοποιήθηκε στην έδρα της αυστριακής ομάδας, το Milton Keynes της Αγγλίας, παρουσία δημοσιογράφων απ’ όλο τον κόσμο. Και ξεκίνησε με μία αναδρομή στην πορεία των «ταύρων», που ξεκινούν την εικοστή τους σεζόν στη Formula 1.

Με πρώτο στη σκηνή τον David Coulthard που είχε χαρίσει στη Red Bull το πρώτο της βάθρο στη Formula 1, στο Grand Prix Μονακό, στη δεύτερη σεζόν της.

Ο Σκοτσέζος μοιράστηκε τη σκηνή με τον επικεφαλής της πρωταθλήτριας, Christian Horner, ενώ στην πορεία πήραν το μικρόφωνο ο επικεφαλής τεχνικός υπεύθυνος Adrian Newey, ο τεχνικός διευθυντής Pierre Wache και οι οδηγοί της RBR στο F1 Academy, Emely de Heus and Hamda Al Qubaisi.

Όμως το κυρίως πιάτο, αφορούσε στα αποκαλυπτήρια της RB20. Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

-

Όπως τόνισε ο Newey, η RB20 αποτελεί φυσική εξέλιξη των προκατόχων της, είναι το step 3 στο concept που η τεχνική του ομάδα ετοίμασε για αυτό το σετ κανονισμών.

Όλα αυτά ενώ η Red Bull Racing προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της, όπου κατέκτησε τη νίκη σε 21 από τους 22 αγώνες της σεζόν!

Related Articles

McLaren: Με καλλιτεχνικό άγγιγμα στην Yas Marina

cars

Το μότορσπορ διεκδικεί μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028

cars

What to expect from F1’s new rear-facing camera

Bury

ΕΚΤΑΚΤΟ: 12 ποινές σε 8 οδηγούς μετά την ένσταση της Aston Martin!

cars

Σενάρια συνδέουν ξανά τον Alonso με τη Ferrari

cars

PACSUN MAKES FORMULA 1® DEBUT WITH FASHION ACTIVATION IN AUSTIN FOR THE FORMULA 1 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023

cars

Ο Max Verstappen στη Red Bull Ring: Η ζωή απαιτεί τον χρόνο της

cars

Why F1’s 2026 rules have a new overtaking aid

cars

From tweaked headrests to new floors: China’s F1 updates in full

cars