CARSNEWS
NEW MODELS

H Bentley επανέρχεται προσεκτικά στην παραγωγή

Το πρόγραμμα Come Back Stronger περιλαμβάνει περίπου 250 διαφοροποιήσεις του τρόπου που λειτουργούσαν μέχρι στιγμής τα πράγματα, εντάσσοντας αυστηρότερους κανόνες υγιεινής και προστασίας των εργαζομένων από την πανδημία του Κορωνοϊού. Η Bentley έχει δομήσει αυτές τις αλλαγές επάνω σε 7 άξονες, με πρώτο την προετοιμασία από το σπίτι, πριν ο εργαζόμενος φύγει για τη δουλειά. Ακολουθούν ειδικές διαδικασίες για τη μετακίνηση, την είσοδο στην εταιρία, την προετοιμασία της εργασίας, την ίδια την εργασία, τα διαλλείματα, καθώς και την αποχώρηση.

Με αυτό το πρόγραμμα υπολογίζεται ότι μπορεί να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού, προστατεύοντας τόσο το προσωπικό, όσο και την ίδια την εταιρία. Συνολικά συζητάμε για περισσότερα από 4.000 άτομα, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα αυτοκίνητα της Bentley κατασκευάζονται στο χέρι, χωρίς ρομποτικούς βραχίονες και άλλους αυτοματισμούς.

Στα μέτρα που έχουν παρθεί περιλαμβάνονται μάσκες, γάντια και γυαλιά για όλο το προσωπικό. Η καθαριότητα των εγκαταστάσεων θα είναι συχνότερη ενώ πριν μπει κάποιος σε αυτές θα θερμομετριέται. Αντίστοιχα, θα υπάρξει μέριμνα για τον αριθμό των ατόμων ανά αίθουσα και τις σχετικές αποστάσεις που θα πρέπει αυτοί να τηρούν. Όλες αυτές οι αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα των εργαζομένων θα ανέβουν στην εφαρμογή Bentley Employee News της εταιρίας, όπου και θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν σε βίντεο, παρόμοιο με τα βίντεο ασφαλείας που προβάλλονται στα αεροσκάφη πριν από την απογείωση.

Για όλη αυτή την κατάσταση ο Adrian Hallmark, Πρόεδρος και CEO της Bentley Motors δήλωσε σχετικά «σε όλη αυτή την άνευ προηγουμένου κρίση, η υγεία και η ασφάλεια των συναδέλφων μας είναι -και θα συνεχίσει να είναι- υψίστης σημασίας. Αυτά τα εκτεταμένα νέα μέτρα εργασίας θα επιτρέψουν τόσο στους ανθρώπους μας όσο και στη Bentley να επιστρέψουν πιο δυνατοί από ποτέ και ακόμη πιο εστιασμένοι».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

SYM – To Maxsym TL ανακοινώθηκε με χαμηλότερη τιμή!

cars

Το νέο Toyota Yaris μετασχηματίζεται σε SUV

cars

Ένα ντοκιμαντέρ για το αυτοκίνητο του Batman από τη Warner Bros

cars

Το αυτοκίνητο που θα θέλαμε όλοι έρχεται σε τιμή έκπληξη

cars

Η άγνωστη ιστορία της θαμμένης κάτω από τη γη Ferrari

cars

Το Giugiaro Vision 2030 στη Γενεύη

cars

Τι θα λέγατε αν το Toyota RAV4 σας έμοιαζε με Lamborghini Urus;

cars

Lockdown: Δείτε τους έρημους δρόμους της Αθήνας από ψηλά (Video)

cars

To νέο Opel Mokka X κάνει τη σχεδιαστική έκπληξη

cars