CARSNEWS
F1 & RACES

H Haas «ντύνει» τη VF-23 με λίγη αστερόεσσα (vid)

H αμερικανική ομάδα της Formula 1 θέλει να γιορτάσει με τον κατάλληλο τρόπο τον εντός έδρας αγώνα της που διεξάγεται στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Grand Prix Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής της Formula 1 πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο, πρόκειται για τον πιο σημαντικό αγώνα για τη Haas. H αμερικανική ομάδα οδεύει στον δεύτερο εκ των τριών εντός έδρας αγώνων της στο 2023 και θα το γιορτάσει βάζοντας… τα καλά της.

Στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media δημοσίευσε φωτογραφίες ενός σπέσιαλ χρωματισμού που θα έχει η VF-23 στον αγώνα του Όστιν. Το μονοθέσιο διατηρεί τον κλασικό του χρωματισμό στο μεγαλύτερο μέρος, ωστόσο στο πλάι τα πράγματα αλλάζουν. Τα αμερικανικά χρώματα ξεχωρίζουν με τα λεγόμενα «Stars and Stripes» της αμερικανικής σημαίας να προκαλούν αίσθηση.

Haas F1

Επιπλέον, οι Νίκο Χούλκενμπεργκ και Κέβιν Μάγκνουσεν θα έχουν αγωνιστικές φόρμες με νέα χρώματα στο Grand Prix ΗΠΑ. Αμφότεροι, έχουν ανακοινωθεί ως οδηγοί της ομάδας για την επόμενη σεζόν, κάτι το οποίο σημαίνει πως όλη τους η προσοχή είναι αφοσιωμένη στην επίτευξη αποτελεσμάτων εντός βαθμών.

Και οι εορτασμοί δεν σταματούν εκεί. H Haas θα γιορτάσει τον εντός έδρας αγώνα της με το σύνθημα: «Εμείς οι άνθρωποι». Αυτή είναι η πρώτη πρόταση του Συντάγματος των ΗΠΑ.

Haas F1

Στο Grand Prix ΗΠΑ, η Haas πέρα από τον ανανεωμένο σχεδιασμό, η Haas θα παρουσιάσει τη μεγαλύτερη αναβάθμισή της στο 2023. Αναμένεται να μεταμορφώσει τη VF-23 με ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει νέα sidepods και δάπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Red Bull Racing.

— MoneyGram Haas F1 Team (@HaasF1Team) October 16, 2023

H αμερικανική ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς. Στον προηγούμενο αγώνα της Formula 1 στο Κατάρ, η Alfa Romeo την ξεπέρασε στη βαθμολογία και πλέον βρίσκεται 9η, μπροστά μόνο από τη Scuderia AlphaTauri.

O αγώνας στο Τέξας είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 20-22 Οκτωβρίου.

Φωτογραφίες: Haas

Related Articles

Η FIA ανακοίνωσε τη λίστα συμμετοχών της F1 για το 2024 και έχει εκπλήξεις

cars

Mirage offering new VIP ticket deal to Formula 1 Las Vegas Grand Prix

cars

F1: Ανησυχία για κινητά αεροδυναμικά βοηθήματα

cars

Μένουν στην F1 Mercedes και Wolff;

cars

Τίτλοι τέλους για Hulkenberg;

cars

GP Τουρκίας: Ταύροι στη βροχή του FP3

cars

Συνταξιούχοι: Τέλος στο «πέναλτι» για όσους εργάζονται – Φορολογική η νέα φόρμουλα

cars

Απότομη προσγείωση σε πτήση επίδειξης πριν το Grand Prix Αυστρίας (vid)

cars

Τα αθλητικά στην TV – Αθλητικός Κόσμος / Αθλητικά Νέα / Ειδήσεις / Sport

cars