CARSNEWS
F1 & RACES

H Haas «ντύνει» τη VF-23 με λίγη αστερόεσσα (vid)

H αμερικανική ομάδα της Formula 1 θέλει να γιορτάσει με τον κατάλληλο τρόπο τον εντός έδρας αγώνα της που διεξάγεται στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Grand Prix Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής της Formula 1 πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο, πρόκειται για τον πιο σημαντικό αγώνα για τη Haas. H αμερικανική ομάδα οδεύει στον δεύτερο εκ των τριών εντός έδρας αγώνων της στο 2023 και θα το γιορτάσει βάζοντας… τα καλά της.

Στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media δημοσίευσε φωτογραφίες ενός σπέσιαλ χρωματισμού που θα έχει η VF-23 στον αγώνα του Όστιν. Το μονοθέσιο διατηρεί τον κλασικό του χρωματισμό στο μεγαλύτερο μέρος, ωστόσο στο πλάι τα πράγματα αλλάζουν. Τα αμερικανικά χρώματα ξεχωρίζουν με τα λεγόμενα «Stars and Stripes» της αμερικανικής σημαίας να προκαλούν αίσθηση.

Haas F1

Επιπλέον, οι Νίκο Χούλκενμπεργκ και Κέβιν Μάγκνουσεν θα έχουν αγωνιστικές φόρμες με νέα χρώματα στο Grand Prix ΗΠΑ. Αμφότεροι, έχουν ανακοινωθεί ως οδηγοί της ομάδας για την επόμενη σεζόν, κάτι το οποίο σημαίνει πως όλη τους η προσοχή είναι αφοσιωμένη στην επίτευξη αποτελεσμάτων εντός βαθμών.

Και οι εορτασμοί δεν σταματούν εκεί. H Haas θα γιορτάσει τον εντός έδρας αγώνα της με το σύνθημα: «Εμείς οι άνθρωποι». Αυτή είναι η πρώτη πρόταση του Συντάγματος των ΗΠΑ.

Haas F1

Στο Grand Prix ΗΠΑ, η Haas πέρα από τον ανανεωμένο σχεδιασμό, η Haas θα παρουσιάσει τη μεγαλύτερη αναβάθμισή της στο 2023. Αναμένεται να μεταμορφώσει τη VF-23 με ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει νέα sidepods και δάπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Red Bull Racing.

— MoneyGram Haas F1 Team (@HaasF1Team) October 16, 2023

H αμερικανική ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς. Στον προηγούμενο αγώνα της Formula 1 στο Κατάρ, η Alfa Romeo την ξεπέρασε στη βαθμολογία και πλέον βρίσκεται 9η, μπροστά μόνο από τη Scuderia AlphaTauri.

O αγώνας στο Τέξας είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 20-22 Οκτωβρίου.

Φωτογραφίες: Haas

Related Articles

Οι «μάχες» μεταξύ team-mates το 2023

cars

Νέα πρωτιά στην τηλεθέαση για τη Formula 1

cars

Ο Hamilton έγινε Βραζιλιάνος!

cars

Saudi Arabia’s New F1 Track Will Have a First Corner 20 Stories Above Ground

cars

Σαν Σήμερα: Ο πρώτος τίτλος του Χάμιλτον με τη Mercedes (vid)

cars

Επαφές Kubica-Audi για το DTM

cars

Ένα σύγχρονο έργο τέχνης της Alfa Romeo για πρώτη φορά σε κοινή θέα

cars

Ricciardo could feel new F1 chassis difference in China

Bury

Video: Πως προφέρεται το όνομα της Alpine F1;

cars