CARSNEWS
F1 & RACES

Νέα πρωτιά στην τηλεθέαση για τη Formula 1

Το ενδέκατο Grand Prix του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό!

Ο αγώνας του Hungaroring μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά την Κυριακή 23 Ιουλίου από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ και είχε νικητή για άλλη μια φορά τον Ολλανδό Max Verstappen. Η Red Bull Racing έφτασε τις 12 νίκες σερί, φτάνοντας σε αριθμό ρεκόρ για τη σύγχρονη ιστορία της F1.

-

H συναρπαστική δράση της Formula 1 κέρδισε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε 14,6% και ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του με διαφορά 3 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Το επιμέρους ανδρικό κοινό ηλικίας 45-54 κατέγραψε 22,9%, ενώ οι πιο φανατικοί της Formula 1 ήταν οι άνδρες ηλικίας 18-24 που άγγιξαν το 30,5%! Και οι γυναίκες, όμως, είδαν Formula 1, αφού σε επιμέρους γυναικείο κοινό 18-24 το Grand Prix της Ουγγαρίας κατέγραψε 16,5%.

Η ειδική εκπομπή «FORMULA 1 SHOW» που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ , φιλοξένησε, μεταξύ άλλων, μια αποκλειστική συνέντευξη του οδηγού της Alpha Tauri, Γιούκι Τσουνότα. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Τα μονοθέσια δίνουν επόμενο ραντεβού την Κυριακή 30 Ιουλίου, στις 16:00, στη θρυλική πίστα του Σπα στο Βέλγιο, για έναν ακόμα συναρπαστικό αγώνα υψηλών ταχυτήτων που θα μεταδοθεί αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

-

Related Articles

Εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό ο Leclerc

cars

Θεσσαλονίκη: Καθαρίζεται η Νέα Παραλία από τις ροδιές της Formula 1 (VIDEO)

cars

To μεγαλύτερο πρόβλημα της Ferrari είναι…

cars

Δεν τρέχει αποκλειστικά για τον όγδοο τίτλο ο Χάμιλτον

cars

F1: Απαγόρευση πολιτικών δηλώσεων στους οδηγούς χωρίς την άδεια της FIA

cars

Αποκλείστηκαν από το GP Ιαπωνίας οι Renault

cars

Google: Μία ημέρα στα κεντρικά της Google στη Νέα Υόρκη – Οικονομικός Ταχυδρόμος

cars

Έως το 2023 στη Red Bull Racing o Verstappen

cars

Φερστάπεν ο “poleman” του Σπα, Λεκλέρ στην πρώτη θέση!

cars