CARSNEWS
AUTONEWS

H Kάτια Ταραμπάνκο φόρεσε πέδιλο με άσπρη κάλτσα σαν τουρίστας το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στο Grand Opening του νέου καταστήματος «SKECHERS CONCEPT STORE» στην περιοχή του Κορυδαλλού, με special guest τον Light, και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, κρατώντας ένα παπούτσι από τη νέα συλλογή των διάσημων sneakers.

Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα φόρεμα τύπου κιμονό, σε γαλάζια απόχρωση, το οποίο αποτελούσε huge trend στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν σχεδόν όλες μας το βάλαμε, επιλέγοντας την απόχρωση της αρεσκείας μας με το χαρακτηριστικό φλοράλ μοτίβο, ψηλό λαιμό και κοντό μανίκι.

Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι λευκά σανδάλια, τα οποία, όμως, δεν φόρεσε σκέτα, αλλά μαζί με ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες, ακριβώς όπως τα φορούν οι τουρίστες, όταν επισκέπτονται τη χώρα μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, και ένα ζευγάρι μικρά τετράγωνα γυαλιά ηλίου με κίτρινους φακούς.

Δεν είμαστε σίγουροι ότι είχε ακριβώς αυτό το styling στο μυαλό της ή φόρεσε τις κάλτσες για να δοκιμάσει ένα ζευγάρι sneakers, ωστόσο στη φωτογραφία το look περιλαμβάνει τη συγκεκριμένη εικόνα. Από όσα βλέπουμε, θα φορούσαμε σίγουρα το ροζ αθλητικό παπούτσι που κρατάει.

Related Articles

Αυτό είναι το φυσικό Ozempic – Μια κουταλιά την ημέρα αρκεί για να χάσετε βάρος

cars

Η Hyundai μας επιτρέπει μία πρώτη ματιά στο Ioniq 5.

cars

«Έκαψαν το σπίτι μου, εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα» – Τι λέει η σύζυγος του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία

cars

Audi. Με μεγαλύτερη αυτονομία τα plug-in υβριδικά Q5, A6 και A7

cars

SIR Lewis Xamilton. Αυτός είναι ο καλύτερος τίτλος

cars

“Heritage Parts” από την Mopar με αρχή την Lancia Delta HF Integrale!

cars

Νεκρός εντοπίστηκε 56χρονος μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Bury

Πρεμιέρα για την έκδοση παραγωγής του καυτού Peugeot 508 PSE.

cars

Peugeot 508 1.5 BlueHdi EAT 8. Η αρχοντιά του σεντάν

cars