CARSNEWS
NEW MODELS

H ψηφιακή αποκάλυψη της νέας Mercedes E-Class

Αυτήν τη φορά ήταν το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εκείνο που πρόδωσε τη νέα Mercedes-Benz E-Class φέρνοντας στο φως το ανανεωμένο παρουσιαστικό της.

Η στιγμιαία εμφάνιση του αυτοκινήτου στην ψηφιακή οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ήταν αρκετή ώστε η εικόνα της γερμανικής μπερλίνας να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία όσων μέχρι σήμερα επιχειρούσαν να μαντέψουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις καμουφλαρισμένες επιφάνειες του αμαξώματός της.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τον σχεδιασμό της ανανεωμένης Mercedes-Benz E-Class, η υπεραπλούστευση των γραμμών και η δημιουργία ενός πιο εκλεπτυσμένου συνόλου ήταν ένας από τους στόχους των Γερμανών, ο οποίος επετεύχθη με στοχευμένες παρεμβάσεις στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος.

Κατά τα λοιπά, η μεγαλύτερη διαφοροποίηση σε σχέση με το παρελθόν θα υπάρχει στους τομείς του εξοπλισμού και της τεχνολογίας, καθώς η επανασχεδιασμένη E-Class θα διαθέτει το σύστημα «MBUX» («Mercedes-Benz User Experience»), τιμόνι νέας σχεδίασης, το πακέτο υπηρεσιών «Mercedes Me», μεγάλες έγχρωμες οθόνες και αναβαθμισμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Επίσης, η επανασχεδιασμένη E-Class θα διατίθεται και με αποδοτικότερο σύστημα υβριδικής διάταξης κινητήρα. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Με 600 χλμ. αυτονομίας και 530 ίππους το ηλεκτροκίνητο BMW i4

cars

Δύο νέοι μεγάλοι Ποδηλατόδρομοι στην Αθήνα

cars

Συνεργασία Ford με Volkswagen για EV και αυτόνομη οδήγηση

cars

Τι σκοτώνει τις μπαταρίες ενός ηλεκτρικού οχήματος

cars

Ιδού το Suzuki των 5.500 ευρώ

cars

Τρίχρονο προκαλεί ζημιές 38.000 δολαρίων σε έκθεση της Audi

cars

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της Toyota Corolla

cars

Δοκιμάζουμε το πολυδιάστατο ΚΙΑ XCeed των 140 ίππων (video)

cars

Συμφωνία κυρίων για μείωση του μπάτζετ και για μέτρα ενίσχυσης των «μικρών»

cars