CARSNEWS
F1 & RACES

O Γουίλ Σμιθ πανηγύρισε τη μεταγραφή του Χάμιλτον στη Ferrari με ένα χιουμοριστικό video – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

Με ένα ποστάρισμά του στο Instagram, o διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ θύμισε στον κόσμο ότι είναι υποστηρικτής του Λιούις Χάμιλτον, μετά την είδηση της Πέμπτης (1/02) ότι ο Άγγλος θα οδηγεί για τη Ferrari το 2025.

Το video δείχνει μια σκηνή από τη γνωστή ταινία Bad Boys II, στην οποία ο ίδιος ο Σμιθ οδηγεί με ταχύτητα μία πανέμορφη Ferrari 550 Maranello στον αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι. Με τη διαφορά ότι στο video που ποστάρισε ο Αμερικανός ηθοποιός στο Instagram, έχει αντικαταστήσει με photoshop το πρόσωπό του με εκείνο του Λιούις.

Ο Ουίλ Σμιθ συνόδευσε το video με τη λεζάντα «χαχαχα, ο Λιούις Χάμιλτον παίρνει θέση για τη σεζόν του 2025», καθώς η 550 Maranello κάνει ελιγμούς ανάμεσα στην κυκλοφορία σε μια καταδίωξη υψηλής ταχύτητας.

Ο ίδιος ο Χάμιλτον είδε το video και το κοινοποίησε και ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Instagram, παρά το γεγονός ότι για όλο το 2024 θα παραμένει τυπικά και ουσιαστικά οδηγός της MercedesF1. Παρόλα αυτά, όλος ο πλανήτης πλέον μιλά για τη μεταγραφή του στη Ferrari – συμπεριλαμβανομένων, όπως φαίνεται, και των αστέρων του Χόλιγουντ.

TO VIDEO:

Related Articles

Θέλει πίστα Formula 1 η Μαγνησία… (video)

cars

Μέσα στον Αύγουστο θα ξέρει το μέλλον του ο Bottas

cars

Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στις δοκιμές 10 μέρες πριν αρχίσει η σεζόν στη Formula 1

cars

Hamilton and Leclerc disqualified from F1 US GP for car plank rules breach

cars

Η ώρα των αποκαλυπτηρίων της Racing Point

cars

Τέλος από τη Williams o Kubica

cars

Ο 62χρονος ισπανός πρωταθλητής κέρδισε για 4η φορά

cars

‘Pirelli to quit Formula 1 as tyre supplier after new contract’

cars

Formula 1: Η βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών

cars