CARSNEWS
F1 & RACES

O Fernando Alonso απέκτησε το δικό του ποδήλατο – Με ποια εταιρεία ένωσε τις δυνάμεις του

Ο 42χρονος οδηγός της Aston Martin F1 Team συμμάχισε με μια εταιρεία από το Πριγκιπάτο των Αστουριανών, η οποία δημιούργησε για χάρη του μια ειδική έκδοση.

Ο κόσμος της ποδηλασίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας το MMR X-Tour Fernando Alonso Signature Edition, ένα Gravel ποδήλατο που «παντρεύει» το πάθος για τους δύο τροχούς με την ταχύτητα και το συναίσθημα της Formula 1.

Πρόκειται για ένα ποδήλατο που φέρει την υπογραφή της εταιρείας κατασκευής ποδηλάτων MMR Bikes από το Πριγκιπάτο των Αστουρίων, η οποία συμμάχισε με τον 42χρονο οδηγό της Aston Martin F1 Team, που είναι άλλωστε και ο πρεσβευτής της.

-

ποδήλατο fernando alonso

Το ΜΜR-Tour παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο, ως ένα ποδήλατο για χαλίκι. Τα δίκυκλα αυτού του είδους ονομάζονται “Gravel” και είναι πιο ανθεκτικά από τα ποδήλατα δρόμου, αλλά ταχύτερα από τα ποδήλατα βουνού.

Η MMR-Tour, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από την εξέλιξη μιας αποκλειστικής έκδοσης για τον Fernando Alonso.

Fernando Alonso

-

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο σκελετός του ποδηλάτου φέρει το χρώμα “British Racing Green” το οποίο «κοσμεί» και τα μονοθέσια της Aston Martin στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το στιλ του ποδηλάτου ενισχύουν κάποιοι συνδυασμοί ματ και γυαλιστερών χρωμάτων, ενώ δεν απουσιάζουν και κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σε απόχρωση dynamic lime green στον σκελετό.

ποδήλατο fernando alonso

Πέρα από το ξεχωριστό design του ποδηλάτου, αυτό διακρίνεται και για τα ποιοτικά εξαρτήματα που φέρει. Οι τροχοί DT Swiss GRC 1400 Spline Carbon DB CL παρέχουν ιδανικό συνδυασμό χαμηλού βάρους και ανθεκτικότητας για την απρόσκοπτη κίνηση σε κάθε έδαφος με χαλίκι, την ίδια ώρα που η σέλα Selle Italia SLR Boost Carbon και ο στύλος καθίσματος διασφαλίζουν άνεση και εργονομία.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι της SRAM και έχει διαμορφωθεί για μέγιστη απόδοση, με στρόφαλους Force 1 AXS DUB Wide PowerMeter 40T 170 χλστ., πίσω ντεραγιέ X0 AXS T-Type και κασέτα 12 ταχυτήτων XS 1295 T-Type 10/52T.

-

Τα φρένα Force AXS εξασφαλίζουν ανά πάσα στιγμή ακριβή έλεγχο πέδησης με δίσκους CenterLine X 160 χλστ. στον μπροστινό τροχό και 140 χλστ. στον πίσω τροχό.

Η εταιρεία MMR δεν ανακοινώνει τιμή για την αποκλειστική έκδοση, αλλά το «απλό» X-Tour κοστίζει 3.799 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Related Articles

Έχεις μαγαζί με θέα στην πίστα F1 του Λας Βέγκας; Ετοιμάσου να πληρώσεις

cars

Fernando Alonso’s new Aston Martin contract will continue after he retires

Bury

To TikTok LIVE για το GP του Μεξικού (vid)

cars

Το F1 Vlog του Grand Prix Σιγκαπούρης

cars

«Καουμπόης» στο Τέξας ο Φερστάπεν – Κατέκτησε με άνεση το Sprint Race στο Όστιν!

cars

F1 GP 70ης Επετείου: Ταχύτερος ο Hamilton στο FP2

cars

Η Red Bull απέτυχε στα crash test του μονοθεσίου του 2024

cars

Καουμπόηδες εσείς; Σερίφηδες εμείς

cars

Bugatti: «Η νέα Bolide των 1.600 ίππων είναι ταχύτερη από μονοθέσιο της F1»

cars