CARSNEWS
AUTONEWS

Opel: Το νέο σήμα, εκφράζει καλύτερα τη νέα ταυτότητα.

Όπως θα έχεις παρατηρήσει, τον τελευταίο καιρό κάποιοι κατασκευαστές έχουν επιλέξει να ανανεώσουν τα σήματα τους. Είναι ο δικός τους τρόπος εισόδου σε μία νέα εποχή – αυτήν του εξηλεκτρισμού, της “αυτόνομης” οδήγησης και των τεχνολογιών συνδεσιμότητας. Σε μία πιο… ψηφιακή εποχή που σύμφωνα με τις μάρκες, απαιτεί ένα πιο ψηφιακό logo. Αυτόν τον δρόμο επέλεξε και η Opel που παρουσίασε το νέο σήμα της αν και οι αλλαγές είναι σαφώς πιο διακριτικές από αυτές που έκανε η BMW ή η Volkswagen, παρά το γεγονός ότι το νέο λογότυπο σηματοδοτεί και την είσοδο στην “PSA εποχή”.

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία, το νέο σήμα είναι πιο ξεκάθαρο, έχει λεπτότερες και πιο καθαρές γραμμές και συνοδεύεται από μία διακριτική αλλαγή στην γραμματοσειρά. Όπως βλέπεις πάντως, απαιτεί λίγη προσπάθεια για να διακρίνεις τις αλλαγές, αν εξαιρέσουμε φυσικά το εκθαμβωτικό κίτρινο χρώμα που χρησιμοποιείται ως φόντο!

Σε αυτή τη νέα εποχή, η Opel αντλεί έμπνευση από προοδευτική, “cold to cool” Μοντέρνα Γερμανική κουλτούρα και αναγεννάται τολμηρή, αγνή και σύγχρονη. Αυτή είναι η έκφραση της νέας εταιρικής μας ταυτότητας και αναπαριστά απόλυτα την συναρπαστική μας γκάμα.

Δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων και marketing της εταιρίας, Xavier Duchemin. Μεγαλύτερη σημασία από το λογότυπο καθεαυτό όμως, έχει το μοντέλο στο οποίο θα τοποθετηθεί και η Opel δεν είναι καθόλου στάσιμη στον συγκεκριμένο τομέα καθώς με κάθε νέο μοντέλο που παρουσιάζει, μεταμορφώνεται σε κάτι διαφορετικό και όπως θέλει να πιστεύει, καλύτερο. Το σήμα λοιπόν μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη σημασία για τον καταναλωτή, αλλά το λανσάρισμα ενός καλύτερου προϊόντος, έχει και αυτό ακριβώς θέλει να κάνει πραγματικότητα η Opel.

The post Opel: Το νέο σήμα, εκφράζει καλύτερα τη νέα ταυτότητα. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αναβάθμιση κατά 4 βαθμίδες της αξιολόγησης της ΔΕΗ από τον οργανισμό CDP

cars

Toyota: Υπάρχουν σχέδια για νέα Celica;

cars

Alpina B3 Sedan. Γιατί να περιμένεις για την M3;

cars

TV Queen: Αναβάλλεται το 2ο LIVE του ριάλιτι του OPEN

Bury

Νέο Ford Explorer: Το αμιγώς ηλεκτρικό crossover που κατασκευάζεται στην Ευρώπη

cars

Ford. Πρωτοπορεί και στα μπουλόνια ασφαλείας

cars

Φυσικές λύσεις για πιο δυνατά μαλλιά

cars

Ξεκινούν οι Αγώνες Αυτοκινήτου του 2024

cars

Κλείνει ο κύκλος της Ferrari GTC4Lusso…

cars