CARSNEWS
MOTONEWS

QJMOTOR SVT 650: Με V2 κινητήρα και πλούσιο εξοπλισμό.

QJMOTOR SVT 650: Με V2 κινητήρα και πλούσιο εξοπλισμό.
  • Διαβάστηκε από 2.480 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/09/2023

To QJMOTOR SVT 650 είναι μια adventure μοτοσυκλέτα με κινητήρα V2 απόδοσης 76.2 ίππων και μεγάλους τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, με διπλά δισκόφρενα εμπρός, ABS από την Bosch και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Κλίκαρε για να δεις τι εξάτμιση μπορείς να βάλεις στο μηχανάκι σου

Με κινητήρα V2 απόδοσης 76.2 ίππων και κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το QJMOTOR SVT 650 εξοπλίζεται με V2 DOHC υγρόψυκτο κινητήρα, χωρητικότητας 645 κ. εκ. με απόδοση 76.2 ίππων στις 9.000σαλ. και 65 Nm ροπής στις 8.000σαλ. και η μετάδοση, περνά μέσα από το κιβώτιο 6 σχέσεων καταλήγοντας στον πίσω τροχό, με αλυσίδα. Η τροφοδοσία του γίνεται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος ψεκασμού πετυχαίνοντας μέση κατανάλωση σύμφωνα με την  QJMOTOR: 4.3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ 20 λίτρων η αυτονομία του ξεπερνά τα 460 χιλιόμετρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με διπλά δισκόφρενα, δικάναλο ABS και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με τις διαστάσεις των ελαστικών τους να είναι 110/80-19 και 150/70-17 αντίστοιχα, ωστόσο το QJMOTOR SVT 650 διατίθενται και σε δεύτερη έκδοση, έχοντας την ονομασία QJMOTOR SVT 650Χ που εξοπλίζεται με ακτινωτούς τροχούς και tubeless ελαστικά, ώστε να μην μείνει ανεξερεύνητη καμία διαδρομή εντός κι εκτός δρόμου. Το σύστημα της πέδησης φέρει την υπογραφή της Brembo και εφοδιάζεται εμπρός από δύο δίσκους 320mm με ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και πίσω από δίσκο 260mm με δαγκάνα ενός εμβόλου εποπτευόμενα από ABS της Bosch 9.1 ΜΤ. Οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες ως προς την προ φόρτιση του ελατηρίου αλλά και την απόσβεση της επαναφοράς και συνδυάζουν ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, διαδρομής 145mm που συνεργάζεται με μονό αμορτισέρ πίσω. Το βάρος του QJMOTOR SVT 650 είναι 236 κιλά και εκτείνεται κατά μήκος 2.270 mm, με πλάτος 950 mm ενώ το ύψος του φτάνει στα 1.405 mm με την σέλα να απέχει από το έδαφος 780 mm διευκολύνοντας την πρόσβαση στον αναβάτη και τον χειρισμό της μοτοσυκλέτας.

Με οθόνη TFT 7 ιντσών και adventure εξοπλισμό.

Η αισθητική της αντιπροσωπεύει τις σύγχρονες Adventure μοτοσυκλέτες, με κοφτές γωνίες και δυναμική εμφάνιση. Τα φωτιστικά του σώματα είναι τύπου LED με κυρίαρχο ρόλο στην εμφάνισή του να  παίζει ο εμπρόσθιος προβολέας και τα DRL (φώτα ημέρας) που τον πλαισιώνουν. Η οθόνη TFT είναι 7 ιντσών και διαθέτει δύο αποχρώσεις γραφικών, για να παραμένει ευανάγνωστη υπό όλες τις φωτιστικές συνθήκες και ενημερώνει τον αναβάτη με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα και την οδήγησή της, ενώ επιτρέπει την διασύνδεση με κινητό τηλέφωνο, μέσω Bluetooth. Στον standard εξοπλισμό της εφοδιάζεται με προστατευτικές χούφτες και προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, όπως και με ρυθμιζόμενες μανέτες, θερμαινόμενα γκρίπς και σέλα διευκολύνοντας τις μετακινήσεις κατά τους χειμερινούς μήνες. Είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς: Black – White – Golden και Black – Yellow.

Η τιμή του QJMOTOR SVT 650 είναι: 6.695 ευρώ.

Η τιμή του QJMOTOR SVT 650Χ είναι: 7.195 ευρώ.

 

QJMOTOR SVT 650

Με κινητήρα V2 απόδοσης 76.2 ίππων και κιβώτιο 6 σχέσεων.

Με διπλά δισκόφρενα, δικάναλο ABS και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις. 

Με οθόνη TFT 7 ιντσών και adventure εξοπλισμό.

Θα επέλεγες την απόδοση ενός V2 κινητήρα ή εν σειρά διάταξης και γιατί;

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

H Suzuki δουλεύει πάνω σε ένα σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων στ

cars

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ MOTOCROSS ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ TRIUMPH TF250X 2024

cars

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό στην παραλιακή – Mηχανή τράκαρε με επτά αυτοκίνητα

cars

KTM: Νέο 1290 super duke gt έρχεται να ταράξει τα νερά

cars

Honda CBR500R: Supersport με δίπλωμα Α2.

cars

Τριτ Γουίλιαμς: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός – Αυτοκίνητο παρέσυρε τη μοτοσυκλέτα του

cars

Can-Am Pulse και Origin: Η επιστροφή της Can-Am στην αγορά μοτοσυκλετώ

cars

QJMOTOR SRK 400: Δικύλινδρη γυμνή απόλαυση

cars

VIDEO: Όταν γουστάρεις την μοτοσυκλέτα, φύλο και ύψος δεν μετράνε!!

cars