CARSNEWS
AUTONEWS

Survivor: Για άλλη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση ο Χριστόφορς Ταξίδης

Πιο λίγοι από ποτέ έμοιαζαν αν είναι οι παίκτες του Survivor, το βράδυ της Κυριακής, στο νέο συμβούλιο του νησιού που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και το ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στην τελική ευθεία και έχουν απομείνει μόνο επτά υποψήφιοι στον Άγιο Δομίνικο.

Το παρών στο νέο αυτό συμβούλιο έδωσαν από την κόκκινη ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα, ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιώργος Γκιουλέκας ενώ από την μπλε ομάδα ήταν εκεί ο Ντάνιελ Νούρκα, η Δώρα Νικολή, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη βραδιά στο Survivor έμελλε να έχουν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας οι οποίοι και ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα που προηγήθηκε στη ροή του νέου επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, για μια ακόμα φορά, θα έπρεπε ένας ένας οι Κόκκινοι να περάσουν την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Μέσα από την οποία, όπως άλλωστε συνηθίζεται όλα αυτά τα χρόνια στο Survivor, θα προέκυπτε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το παιχνίδι και από τον Άγιο Δομίνικο την τρέχουσα εβδομάδα. Ποιον ή ποια θα θεωρούσαν, λοιπόν, ακριβώς σε αυτό το χρονικό σημείο του ριάλιτι, ως τον πλέον αδύναμο κρίκο της κόκκινης ομάδας.

Η κάλπη με τις ψήφους έφτασε στα χέρια του Γιώργου Λιανού για να κληθεί εκείνος να ανακοινώσει τα αποτελέσματα τόσο στους παίκτες όσο και στους τηλεθεατές του Survivor. Έτσι, σύμφωνα με αυτά, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης ο οποίος και θεωρείται, αν μη τι άλλο, έμπειρος πια σε αυτή την θέση.

«Αν συνέβαινε κάτι άλλο δεν θα ήταν αγωνιστικό» δήλωσε ο ίδιος.

Related Articles

«Μου έδωσε δύναμη να τον καταγγείλω ο πατέρας της Κυριακής» λέει η γυναίκα που κακοποιούσε πρώην επιχειρηματίας της νύχτας

cars

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Στα χρώματα του τελικού του Europa Conference League το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Bury

Το νέο Hyundai i20 θέλει να σοκάρει ολόκληρη την κατηγορία!

cars

BMW i4 με έως 600 km αυτονομίας

cars

Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας Τιμούρ Ιβανόφ, για διαφθορά

Bury

Ο Markus Duesmann στην ηγεσία της Audi.

cars

Volvo Car Financial Services

cars

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Σεπόλια

cars

Honda CRF300L &CRF300 RALLY. Με αλλαγές για το 2021

cars