CARSNEWS
AUTONEWS

Team Peugeot Total Energies: Τα εξωτικά Peugeot 9X8 στοχεύουν βάθρο στο Fuji Speedway

Η ομάδα Peugeot Total Energies θα επιστρέψει στις πίστες μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα στη Monza, το Peugeot 9X8 No 93 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, προσθέτοντας μια ακόμα επιτυχία στο παλμαρέ της ομάδας και πιστεύει ότι, μπορεί να επαναλάβει ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπροστά στους Ιάπωνες φίλους του WEC.

Οι 6 Ώρες του Fuji, ο προτελευταίος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC) της FIA, θα πραγματοποιηθεί σε μια διάσημη πίστα που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Fuji. Η πίστα μήκους 4.563 χιλιομέτρων είναι η πιο μικρή της σεζόν σε μήκος, είναι ιδιαίτερα γρήγορη, και διαθέτει μία ευθεία μήκους 1,5 χιλιομέτρου. Το Fuji Speedway είναι επίσης αγαπημένο για τους οδηγούς χάρη στην ιστορία του και την ατμόσφαιρά του. Οι οδηγοί των Peugeot 9X8 περιμένουν τον αγώνα αυτό με ανυπομονησία, ειδικά κάποιοι, όπως ο Loïc Duval, ο οποίος έχει περάσει αρκετό καιρό στην Ιαπωνία. Να σημειωθεί εδώ ότι, λόγω τραυματισμού, ο Nico Müller θα χάσει τον Ιαπωνικό αγώνα καθώς θα αντικατασταθεί από τον Stoffel Vandoorne, εφεδρικό οδηγό Peugeot Sport.

Αυτή, θα είναι η δεύτερη εμφάνιση των Peugeot 9X8 στην Ιαπωνία. Την περασμένη σεζόν, η Γαλλική ομάδα έκανε τον δεύτερο αγώνα της εκεί και κατάφερε να πάρει κάποια θετικά σχόλια για να συνεχίσει τη δουλειά της για την αξιοπιστία. Μετά τις εμφανίσεις στη Monza τον περασμένο Ιούλιο, οι ελπίδες και οι προσδοκίες είναι υψηλές για τις 6 Ώρες του Fuji, τον 6ο γύρο του FIA WEC, που θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Related Articles

Jeep Gladiator. Μαχητής της ερήμου

cars

J2US: Άλλο ζευγάρι βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας κι άλλο αποχώρησε

cars

Αυτό είναι το νέο Lexus NX πριν το επίσημο ντεμπούτο του!

cars

MAXSYM TL 508. Ολοκληρωμένη πρόταση

cars

Mercedes E Class Coupe 220d. Διαχρονική γοητεία

cars

Με δυο οδηγούς η M-Sport Ford στο WRC 2024

cars

Έφυγε από τη ζωή ο Max Mosley.

cars

Mazda. Με νέες χαμηλότερες τιμές

cars

Το Dune Taxi της BMW εμφανίστηκε από το πουθενά.

cars