CARSNEWS
NEW MODELS

Video: Η Fiat απαντά στις ερωτήσεις για το ηλεκτρικό Fiat 500


Η FIAT ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΜΕΑ, Κ. LUCA NAPOLITANO, ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ «ΦΙΛΤΡΑ», ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ FIAT 500.

  • 22/5/2020

Στη 2η επικοινωνία του κ. Napolitano με το κοινό, στο πλαίσιο του “Chatting with Fiat”, ο Επικεφαλής της μάρκας, απαντά σε σειρά ερωτήσεων καταναλωτών από την Ισπανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία, τη στιγμή που το εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο –όπου κατασκευάζεται το ηλεκτρικό 500- ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του.

Αυτή τη φορά οι ερωτήσεις εστιάζουν στο νέο σύστημα πολυμέσων του Ομίλου FCA, το οποία θα κάνει το ντεμπούτο του στο νέο ηλεκτρικό Fiat 500, τους τρόπους φόρτισης και το πως το αυτοκίνητο θα κάνει τη όλη διαδικασία όσο πιο εύκολη γίνεται για τον χρήστη, αλλά και την πιο «πικάντικη» ερώτηση, για το αν θα δούμε το νέο ηλεκτρικό 500 και με το σήμα της Abarth.

Η ειδική έκδοση του νέου ηλεκτρικού Fiat 500, “La Prima”, είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες μέσω του διαδυκτίου, ενώ ο ταχυφορτιστής που διαθέτει έχει τη δυνατότητα να φορτίζει το αυτοκίνητο για τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα σε μόλις 5 λεπτά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δύσκολες ώρες για την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία λόγω επιδημίας

cars

Δοκιμάζουμε την στιλάτη BMW 218i Gran Coupe 140PS

cars

Συγκλονίζει η επιστροφή του Juan Manuel Correa στη δράση!

cars

Η συγκεκριμένη Mercedes 600 LWB Pullman ανήκε σε κινέζο υπουργό εξωτερικών

cars

Τι θα λέγατε για ένα… χωμάτινο VW Golf;

cars

Ο Sebastien Loeb έβαλε σε κλίμα… WRC τον Λευτέρη Αυγενάκη

cars

Bentley Mulliner Bacalar: Μία πολύ σπέσιαλ έκδοση για μόλις 12 τυχερούς

cars

Δοκιμάζουμε το νέο ηλεκτροκίνητο smart fortwo coupe

cars

Απίστευτο: Σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα για να πάρει οδηγίες! (Video)

cars