CARSNEWS
AUTONEWS

Volvo: Πιθανό ένα νέο, SUV-coupe στο μέλλον!

Καθώς ο κόσμος προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματα του μετά από lockdowns και διαφόρων ειδών προκλήσεις που έφερε η πανδημία, η βιομηχανία αυτοκινήτου επιστρέφει δριμύτερη με νέα μοντέλα και νέες δηλώσεις που αμφότερα, προσπαθούν να “κλέψουν” κάποιες επικεφαλίδες και την προσοχή ενός κάπως… μουδιασμένου αγοραστικού κοινού. Εκ μέρους της Volvo, μίλησε σε αγγλικό μέσο ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού, Robin Page, ο οποίος θέλησε να μας περιγράψει μία ενδιαφέρουσα εικόνα για το μέλλον της σουηδικής εταιρίας.

Προχωρώντας με τον εξηλεκτρισμό, έχουμε την δυνατότητα να επαναξετάσουμε τι είναι τα αυτοκίνητα. Είμαστε πιο ανοιχτοί όχι μόνο στην επανάληψη ότι κάναμε στο παρελθόν αλλά στην εξερεύνηση νέων ευκαιριών τόσο με μεγαλύτερα οχήματα όσο και με μικρότερα.

Ως η σχεδιαστική ομάδα, ψάχνουμε διαρκώς πέραν του προφανούς και φυσικά, με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έρχονται νέες ευκαιρίες και προκλήσεις όσον αφορά στην αεροδυναμική και την ικανοποίηση των αναγκών των ανθρώπων για περισσότερους χώρους.

Σύμφωνα με τον Page, ο εξηλεκτρισμός και τα SUVs είναι δύο αντικρουόμενες ανάγκες, άρα η Volvo είναι αναγκασμένη να αναζητήσει τις λύσεις που θα προσφέρουν έναν έντιμο συμβιβασμό. Έναν συμβιβασμό που ακούγεται να παίρνει τη μορφή ενός SUV-coupe το οποίο θα διαθέτει την αεροδυναμική και την αποδοτικότητα που ζητά η Volvo αλλά και τους χώρους που απαιτούν οι πελάτες. Πότε θα έρθει αυτό; Άγνωστο, αλλά αν βασιστούμε στις δηλώσεις του Page, τότε το μέλλον της σουηδικής φίρμας θα έχει ενδιαφέρον.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τι θέση παίρνουν τα κόμματα στην πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

cars

Νέα Porsche 911 Turbo S. Το επιστέγασμα 45 ετών εξέλιξης!

cars

Με 700 χιλιόμετρα αυτονομία η Mercedes-Benz EQS.

cars

Παρλιάρος: «Φοβόντουσαν κάποιοι ότι θα τους κολλήσω AIDS από τα γλυκά»

Bury

Η Daimler ισχυρίζεται πως δημιούργησε το πρώτο φορτηγό το 1896.

cars

Η Gazoo Racing περιποιείται το Toyota Yaris Cross.

cars

Audi A1 Sportback 30 TFSi S Tronic. Premium σε όλα

cars

Η Ferrari αναπαράγει “το rendez-vous” στο Μονακό…

cars

Nissan. Αποκαλύφθηκε και στη χώρα μας

cars