CARSNEWS
MOTONEWS

Yamaha Tenere 700: Τώρα διαθέσιμη με δώρο γνήσια αξεσουάρ!

Οι Yamaha Ténéré 700 αλλά και Ténéré 700 Rally Edition επωφελούνται από 700 ευρώ δώρο σε γνήσια αξεσουάρ της ιαπωνικής εταιρείας.

Στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κατηγορία των off road μοτοσυκλετών, η Yamaha εκπροσωπείται από ένα εμβληματικό μοντέλο, το Ténéré 700.

Τώρα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, αντιπροσωπεία της ιαπωνικής εταιρείας στην Ελλάδα, ακολουθώντας την επιτυχία της εορταστικής προσφοράς που ίσχυε για τα 40 χρόνια Ténéré, ανανεώνει και αυξάνει το δώρο σε Γνήσια Αξεσουάρ Yamaha στα 700 €. Η προσφορά ισχύει με την απόκτηση των μοντέλων Ténéré 700 και Ténéré 700 Rally Edition!

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και εξαιρούνται προϊόντα Akrapovic και Öhlins.

Ο δικύλινδρος κινητήρας 690 κ.εκ. διαθέτει υψηλή ροπή, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει σύμφωνα με την Yamaha, ισορροπία ανάμεσα στην ισχύ και τον έλεγχο. Είναι κατασκευασμένη από σωληνωτό πλαίσιο μικρών διαστάσεων, το οποίο σε συνδυασμό με την λεπτή εξωτερική σχεδίαση προσφέρουν ευελιξία σε εκτός δρόμου διαδρομές, είτε ο αναβάτης είναι όρθιος, είτε καθιστός.

Η σκληροπυρηνική εκτός δρόμου μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης μεγάλης διαδρομής ανάρτηση και μια πλούσια γκάμα ειδικών εξαρτημάτων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις εξαιρετικές της δυνατότητες σε κάθε έδαφος.

yamaha

Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!

Related Articles

Νέο KYMCO CONCEPT CV-L6 – Ένα Adventure για όλους – EICMA 2023 – VIDEO – Φωτογραφίες

cars

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI) – LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο

cars

Quinoa Salad with Chickpeas Recipe

cars

VOGE DS525X: Υπογράφει τα On/Off Adventure

cars

Best Moto: Το βραβείο της Zero

cars

Νέα QJMOTOR SRT 800SX με ισχυρότερο μοτέρ και πλουσιότερο εξοπλισμό

cars

Νέοι χρωματισμοί για την Honda NT 1100 του 2024

cars

Βόλος: Μπροστά στα μάτια της μητέρας η τραγωδία – Πώς έγινε το δυστύχημα

cars

Royal Enfield Himalayan 450 – Teaser Video λίγο πριν την… «αποκάλυψη»

cars