CARSNEWS
AUTONEWS

Γιώργος Λιάγκας: Γνωρίζω ότι η Ζήνα Κουτσελίνη γυρνοβολάει στα κανάλια και λέει κόψτε ό,τι έχετε και δώστε μου το 12-2

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην εκπομπή του «Το Πρωινό» για τη Ζήνα Κουτσελίνη και τις κινήσεις που έχει κάνει η παρουσιάστρια για το τηλεοπτικό της μέλλον, κατά το ρεπορτάζ του ίδιου.

«Εγώ από ό,τι έχω καταλάβει είναι τα λεφτά που χάνει από το κόψιμο της βραδινής εκπομπής που δεν πήγε καλά και θέλει η Ζήνα Κουτσελίνη να πάρει περισσότερα λεφτά. Δεν της τα δίνει το Star τα περισσότερα λεφτά, την αφήνει το Star να κάνει καμιά γυροβολιά. Μαθαίνω ότι έχει πάει σε 2-3 κανάλια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Άμα δε βρίσκει αλλού, μην τυχόν και της δώσουν λιγότερα λεφτά στο Star».

«Εγώ πάντως γνωρίζω ότι η Ζήνα πηγαίνει στα κανάλια και λέει κόψτε αυτά που έχετε και θέλω να έρθω εγώ στο 12-2», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας για τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Related Articles

Ελαστικά ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Εντελώς διαφορετικά

cars

Η παραλία στη Σέριφο με την άγρια ομορφιά

H Zendaya συνεχίζει τις εμφανίσεις της με vintage δημιουργίες: Αυτή τη φορά με Ralph Lauren ρούχο που φόρεσε η Cindy Crawford το 1992

Bury

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Πώς θα φτάσετε στην Πλατεία Νερού

cars

Αντέδρασαν σε εκπομπή με τις δηλώσεις Κασσελάκη: «Προσευχόταν να μην είναι γκέι; – Δεν πρέπει να ακούγονται τέτοιες απόψεις»

Bury

Η Bentley Continental GT3 Pikes Peak έχει “τουλάχιστον 750 ίππους”.

cars

Renault Scenic E-Tech electric: Αφιερωμένο σε οικογένειες με περιβαλλοντικές ευαισθησίες

cars

Άγγιξε το 10% το μερίδιο αγοράς των ηλεκτρικών το 2022

cars

Jeep Gladiator Willys. Νέα έκδοση με βαριά κληρονομιά.

cars