CARSNEWS
AUTONEWS

Εισαγγελική έρευνα για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας για τη φωτιά που προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», ενέργεια που σύμφωνα με τις έρευνες των αρμόδιων διωκτικών Αρχών, οφείλεται σε εμπρησμό.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά του εμπρησμού, της φθοράς με φωτιά, της χρήσης εύφλεκτων υλών και της παράβασης του νόμου περί κροτίδων (τα δύο τελευταία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου).

Την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ.

Στην παραγγελία του, ο εισαγγελέας ζητεί να περιληφθούν στη δικογραφία τα αποτελέσματα από την επιτόπια έρευνα που διεξήγαγε η πυροσβεστική υπηρεσία και το βιντεοληπτικό υλικό από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Ακόμη ζητεί να ληφθεί κατάθεση από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρο Καρυπίδη και να προσδιοριστεί επ’ ακριβώς το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά.

Η φωτιά προκλήθηκε λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου των «κιτρίνων» στον Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου από τον Παναθηναϊκό.

Related Articles

Nissan Qashqai. Αποκαλύφθηκε και στη χώρα μας

cars

Ανθή Βούλγαρη: «Με πήραν εφορευτική επιτροπή» – Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Να πεις ότι δουλεύεις»

cars

Κασσελάκης: Πρέπει να αλλάξουμε από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας στο φως της ελπίδας

cars

Η αντίδραση θύματος της επίθεσης στην Αριστοτέλους – «Δεν θα μείνετε ατιμώρητοι. Θα μάθετε τι σημαίνει σεβασμός»

cars

Τουρισμός για Όλους 2024: Από σήμερα οι αιτήσεις

cars

Η Dacia θα κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα με το Bigster.

cars

Opel: Το νέο σήμα, εκφράζει καλύτερα τη νέα ταυτότητα.

cars

Ford. Mε δυνατή παρουσία στο στο 2ο Off Road Adventure Festival

cars

Η Ferrari ετοιμάζει το κύκνειο άσμα του μπροστιομήχανου V12 GT.

cars