CARSNEWS
AUTONEWS

Η αντίδραση θύματος της επίθεσης στην Αριστοτέλους – «Δεν θα μείνετε ατιμώρητοι. Θα μάθετε τι σημαίνει σεβασμός»

Με αναρτήσεις στο TikTok, ένα από τα δύο θύματα της ομοφοβικής επίθεσης που σημειώθηκε εχθές το βράδυ στην πλατεία Αριστοτέλους ζητά από άτομα που έχουν πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών να επικοινωνήσουν μαζί του, καθώς συγκεντρώνεται υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική δίκη.

Όπως επισημαίνει στα σχετικά post το θύμα της επίθεσης, αυτό που αισθάνεται δεν είναι σοκ αλλά ντροπή για τους δράστες αλλά και για τον κόσμο που απλώς παρακολουθούσε την επίθεση και δεν έκανε τίποτα για βοηθήσει τα δύο non binary άτομα. «Τα δικαστήρια έρχονται σε λίγο καιρό. Μαζεύουμε κόσμο. Και θα βγούμε και στα κανάλια αύριο μεθαύριο. Παρακαλώ, βάλτε μυαλό».

Σε προηγούμενη ανάρτηση, το ίδιο μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας εξέφραζε αποφασιστικότητα να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες.

«Δεν θα μείνετε ατιμώρητοι. Θα μάθετε τι σημαίνει σεβασμός, θα μάθετε να εσωτερικεύετε όλο αυτόν τον θυμό με τα εαυτά σας, και όχι να εκφράζεστε επιθετικά σε άλλα άτομα. Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία επίθεση που δέχομαι, βέβαια ποτέ ξανά σε τέτοιο scale. Αλλά θα σας πω, ότι δεν θα τα βάλω κάτω, θα φτάσω στα άκρα να τιμωρηθούν και να παραδειγματιστούν τέτοιου είδους συμπεριφορές! Άμα χρειαστεί θα πληρώσω και με την ίδια μου την ζωή.

Για όλα τα 20 χρόνια που ζω και παλεύω, θα τα χαρίσω προς όλα τα άτομα που έχουν χαθεί άδικα. Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε το ελεύθερο να επιτίθεστε σε μειονότητες, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχετε καμία ελευθερία. Όχι κοινωνική, αλλά προσωπική, και για αυτό σας λυπάμαι πραγματικά, που δεν έχετε εκφραστεί ούτε μία φορά στην ζωή σας αληθινά, που δεν θα καταφέρετε ποτέ να μάθετε τι σημαίνει αλληλεγγύη».

Related Articles

Χωρίς ενιαίο μέτωπο η φωτιά στο Λασίθι – Τρεις τραυματίες, ο ένας διασωληνωμένος

Bury

Ο καιρός σήμερα 14/4/2024

Bury

Mandarin Oriental, Hard Rock, Conrad – Ο χάρτης με τα 60 ξενοδοχεία που ανοίγουν στην Ελλάδα μέσα στην επόμενη τετραετία

cars

Renault Captur 1.3 TCe 130PS EDC. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

Το Ιράν παραλαμβάνει τις επόμενες ημέρες την πρώτη παρτίδα ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών Su-35

cars

BMW X3 και X4 facelift. Ώρα για ανανέωση.

cars

Ο Σολτς προθυμοποιείται να διαμεσολαβήσει για να τα βρουν Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία

Bury

Με την ίδια (περίπου), πετυχημένη συνταγή το νέο Range Rover Sport.

cars

Στον δρόμο του εξηλεκτρισμού και το Cupra Leon;

cars