CARSNEWS
F1 & RACES

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας της F1 με τον Μπραντ Πιτ

Η Formula 1 και η Apple Original Films ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες διανομής στους κινηματογράφους της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ, με θέμα το κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία της Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της, με την ταινία να αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2025.

Σε συνεργασία με την Apple Original Films, η Formula 1 ανακοίνωσε ότι η ταινία θα διανεμηθεί στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο στις 25 Ιουνίου του επόμενου έτους. Θα κάνει το ντεμπούτο του στη Βόρεια Αμερική δύο ημέρες αργότερα, στις 27 Ιουνίου.

Η Renault σκέφτεται να αποχωρήσει από προμηθευτής κινητήρων στην F1

Έχοντας γυριστεί κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων γκραν πρι, ξεκινώντας από το Βρετανικό GP του 2023, η ταινία θα περιλαμβάνει και τις 10 ομάδες από το grid της F1, καθώς και τους οδηγούς, τη FIA και τους διοργανωτές αγώνων.

Ο Μπραντ Πιτ θα υποδυθεί έναν πρώην οδηγό της F1, επιστρέφοντας στη σειρά για να συνεργαστεί με έναν αρχάριο team mate, τον οποίο υποδύεται ο Ντέιμσον Ίντρις, στην ομάδα της APXGP. Η παραγωγή θα συνεχιστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν F1 του 2024, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου βρετανικού γκραν πρι στο Σίλβερστοουν τον Ιούλιο και του γύρου που τελειώνει τη σεζόν στο Άμπου Ντάμπι τον Δεκέμβριο.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Τζόζεφ Κοζίνσκι (Top Gun:Maverick), με τον Λιούις Χάμιλτον στο ρόλο του συμβούλου αλλά και του παραγωγού. Μάλιστα το όνομα της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως σύμφωνα με πληροφορίες θα λέγεται «Apex».

Related Articles

Με τις μεσαίες γόμες στο Grand Prix της Μόντσα

cars

Φόρμουλα 1: Μια “σκληρή” πρόκληση στην Βαρκελώνη

cars

Ποινές στο Σότσι για τους οδηγούς της Honda

cars

Ο Kubica έχει να «αγωνιστεί» από το 2010!

cars

Ο Sainz αρνείται πως θα είναι Νο2 στη Ferrari

cars

Η McLaren προχωρά σε 1.200 απολύσεις – επηρεάζεται και το τμήμα F1

cars

Formula 1, Γύρος 11: Επόμενη στάση, Ουγγαρία

cars

Formula 1: Επίσημα στην Sauber ο Χούλκενμπεργκ με το μυαλό στην… Audi!

cars

Sargeant discusses his chances of retaining Williams seat

cars