CARSNEWS
AUTONEWS

Η Rolls-Royce προσφέρει μία ειδική Phantom για καλό σκοπό!

Μία Rolls-Royce είναι σύμβολο πολυτέλειας. Είναι μία φυσική αναπαράσταση ότι έχεις καταφέρει κάτι στην ζωή σου και αυτή η επιτυχία συνοδεύεται από πολλά μηδενικά στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και η “υποχρέωση” να προσφέρεις σε διάφορους σκοπούς που χρειάζονται στήριξη και με την συγκεκριμένη Bespoke Red Phantom, μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο χάρη στη συνεργασία της αγγλικής εταιρίας με τον οίκο Sotheby’s.

Η Bespoke Red Phantom ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες χάρη στο πολύ ιδιαίτερο χρώμα της. Ένα χρώμα που περικλείει κρυστάλλους ανάμεσα στα 5 στρώματα του βερνικιού του, χαρίζοντας στην κατακόκκινη Rolls-Royce κυριολεκτικά… αστραφτερή εμφάνιση. Κατά τα άλλα, για το εσωτερικό έχει χρησιμοποιηθεί ένας συνδυασμός Arctic White με Mugello Red λεπτομέρειες ενώ στα highlights της καμπίνας συμπεριλαμβάνεται το Mugello Red Shooting Starlight Headliner με 1.600 οπτικές ίνες και οι ξύλινες λεπτομέρειες που έχουν φινιριστεί στο χέρι.

Το επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί σε ένα gal στο One Thousand Museum του Μαϊάμι στις 4 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει η διαδικτυακή δημοπρασία. Τα έσοδα από την πώληση της Bespoke Red Phantom θα διατεθούν στον παγκόσμιο οργανισμό (RED) που προσπαθεί να βάλει τέλος στην επιδημία του AIDS.

Related Articles

Χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν στο Τελ Αβίβ απαιτώντας να επιστρέψουν οι όμηροι της Χαμάς

cars

Kymco People S 125i/200i E5 – ΜΥ2021. Στιλάτα

cars

Bundesliga: Αγγίζει το πρωτάθλημα η Λεβερκούζεν που πέρασε και από την έδρα της Φράιμπουργκ

cars

Η Mitsubishi “δανείζεται” δύο μοντέλα της Renault και μένει Ευρώπη!

cars

Ξεκίνησε η παραγωγή της BMW iX5 Hydrogen.

cars

Nissan Navara. Eντάχθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

cars

Seat MO. Διαθέσιμο και στη χώρα μας το eScooter 125

cars

Παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα στις φυλακές της χώρας – Υπερπληθυσμός και απάνθρωπες συμπεριφορές

Bury

Έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία για τη σημαία της Ελλάδας μέσα στην Αγία Σοφία

cars