CARSNEWS
AUTONEWS

Η αντίδραση του Φώτη Σεργουλόπουλου όταν ρωτήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά βρέθηκαν στο Ωδείο Αθηνών για την παρουσίαση προγράμματος της ΕΡΤ.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» έκανε δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν θέλει να απαντήσει στον Μάρκο Σεφερλή. «Όχι, δεν θα απαντήσω στον κύριο Σεφερλή, ευχαριστώ. Δεν θέλω να απαντήσω σε τίποτα από αυτά που με ρωτάτε» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram δύο παλιά βίντεο του Φώτη Σεργουλόπουλου να σατιρίζει τον Χρήστο Σαντικάι και τους Κύπριους. Αυτή η κίνηση ήταν ως απάντηση σε δηλώσεις του παρουσιαστή που αφορούσαν τη σάτιρα που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής στο «Δελφινάριο» για το Nemo, τον non binary νικητή της Eurovision 2024. O Φώτης Σεργουλόπουλος είχε πει χαρακτηριστικά, έχοντας ως καλεσμένο τον Δημήτρη Πιατά: «Είναι μεγάλη διαφορά αυτό που λες ότι σατίριζες ανθρώπους, πολιτικούς και το χαιρόντουσαν και σου έδιναν βραβεία, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων και στενοχωριούνται. Οι άνθρωποι επί σκηνής δεν το καταλαβαίνουν πως στενοχωριούνται και συνεχίζουν να το κάνουν με έναν τρόπο λίγο επιθετικό. Επειδή έχεις παίξει στο Δελφινάριο και δεν είναι μία αρένα, ένα κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους».

Related Articles

Εντός του 2023 η νέα BMW 5 Series

cars

Σαν σήμερα 30 Ιουνίου: Μια μυστηριώδης έκρηξη μεγατόνων στη Σιβηρία αφήνει αναπάντητα ερωτήματα από το 1908 μέχρι σήμερα

Bury

Προχωράει το όραμα του Elon Musk! (VIDEO)

cars

Ford Bronco DR. Έτοιμο για άγριο off-roading.

cars

Χανιά: Αγωνία για την τύχη 43χρονου ψαροντουφεκά – Σε εξέλιξη έρευνες στα Φαλάσαρνα

Bury

Η Porsche λανσάρει την 911 Turbo!

cars

Αναβίωσε το Μπουρανί στον Τύρναβο με κέφι, πειράγματα και τεράστιους φαλλούς

cars

Alpina XB7. H Χ7 Μ που η BMW αρνείται να μας δώσει!

cars

Golden Visa: Μεγάλη αύξηση των ορίων από την 1η Σεπτεμβρίου – Τρέχουν να προλάβουν κατασκευαστές και ιδιοκτήτες

cars