CARSNEWS
NEW MODELS

Κλείνουν σταθμοί του Μετρό την Πέμπτη (17/11) – Αλλάζουν δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

Εκτός από τις εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είναι ήδη σε ισχύ στην Αθήνα εν όψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, την Πέμπτη (17/11) θα υπάρξουν και τροποποιήσεις στον τρόπο που θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΣΑ, με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, θα υπάρξουν προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της Αθήνας.

Οι αλλαγές αυτές θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., για το χρονικό διάστημα έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 06:00.

Με εντολή της Αστυνομίας, την Πέμπτη (17/11), ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει στις 15:00 και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» θα κλείσουν στις 16:30. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Επιπλέον, τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 Σύνταγμα – Αερολ. Αθηνών (Express) θα εκτελούνται μέχρι τον Σταθμό «Εθνική Άμυνα» του Μετρό.

Τυχόν πρόσθετες μεταβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Αστυνομίας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά ποιες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ επηρεάζονται από τις αλλαγές. Επιπλέον, το επιβατικό κοινό μπορεί να ζητά πληροφορίες από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ, καλώντας στο 11185, αλλά και την ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι οδηγοί της F1 θα μπορούν να αλλάζουν το σχέδιο του κράνους τους σε κάθε αγώνα

cars

Δοκιμάζουμε την ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia Veloce Ti Q4 των 280 ίππων

cars

Οι τιμές του ηλεκτρικού Honda e στην Ελλάδα

cars

Το υδρογονοκίνητο H2X είναι η εκδίκηση των καγκουρό

cars

Η Lotus Esprit είναι ξεχωριστή. Ειδικά αυτή που οδηγούσε ο Colin Chapman!

cars

Η Jeep ετοιμάζει τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά της οχήματα

cars

Οι Ρώσοι έχουν ήδη 700 ενδιαφερόμενους για το ανοιχτό Aurus Senat των 600 PS!

cars

Stellantis: Γιατί προσφέρει εθελούσια έξοδο εν μέσω της μετάβασης στα EV

cars

SYM – To Maxsym TL ανακοινώθηκε με χαμηλότερη τιμή!

cars