CARSNEWS
NEW MODELS

Κλείνουν σταθμοί του Μετρό την Πέμπτη (17/11) – Αλλάζουν δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

Εκτός από τις εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είναι ήδη σε ισχύ στην Αθήνα εν όψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, την Πέμπτη (17/11) θα υπάρξουν και τροποποιήσεις στον τρόπο που θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΣΑ, με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, θα υπάρξουν προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της Αθήνας.

Οι αλλαγές αυτές θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., για το χρονικό διάστημα έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 06:00.

Με εντολή της Αστυνομίας, την Πέμπτη (17/11), ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει στις 15:00 και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» θα κλείσουν στις 16:30. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Επιπλέον, τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 Σύνταγμα – Αερολ. Αθηνών (Express) θα εκτελούνται μέχρι τον Σταθμό «Εθνική Άμυνα» του Μετρό.

Τυχόν πρόσθετες μεταβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Αστυνομίας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά ποιες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ επηρεάζονται από τις αλλαγές. Επιπλέον, το επιβατικό κοινό μπορεί να ζητά πληροφορίες από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ, καλώντας στο 11185, αλλά και την ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Alfa Romeo Remus έχει άρωμα από Ferrari

cars

Αποκάλυψη για το νέο Volkswagen Arteon

cars

Οδηγούμε το Audi Q8 e-tron στην Γερμανία

cars

Η Aston Martin αναγεννά την DB5 του James Bond

cars

Κεντρομήχανο supercar από την Rolls-Royce;

cars

Ferrari F40 & Porsche 959: Oι λευκοί ιππότες ενός σκοτεινού τούνελ

cars

Φόρος τιμής στη θρυλική Lancia Delta S4 Stradale

cars

Ο Esteban Gutierrez κάνει έναν γύρο στην πίστα του Βιτενάμ! (video)

cars

Η Tesla «τελειώνει» τους Γερμανούς

cars