CARSNEWS
NEW MODELS

Κούκλα η ανοιχτή BMW 4 Convertible!

Η BMW Σειρά 4 είναι αυτή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της επικαιρότητας αφού παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες με αντικείμενο συζήτησης την τεράστια μάσκα της. Η οποία αρχικά μπορεί να ξενίζει αλλά όσο περισσότερο την βλέπεις τόσο αρέσει και συμπερασματικά οι σχεδιαστές της BMW μάλλον δικαιώνονται για την επιλογή τους.

Μάλιστα στην ανοιχτή εκδοχή της BMW 4 η παρουσίαση της μάσκας γίνεται ακόμη πιο έντονη. Ειδικά με κατεβασμένη την οροφή, η οποία θα είναι μαλακή, όπως στη προηγούμενη γενιά της. Τόσο για λόγους κόστους/ βάρους/ πολυπλοκότητας, όσο και για την ισχυρή soft-top αναγνωρισιμότητα.

H γκάμα των κινητήρων θα προέρχεται από την κουπέ και θα δούμε τα δίλιτρα μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου. Στην top θέση θα βρίσκεται η M440i μιας και η κορυφαία 4 Convertible έχει πολύ μεγάλη ζήτηση στην βορειοαμερικανική αγορά. Για την εν λόγω έκδοση αμαξώματος δεν θα υπάρξει μηχανικό κιβώτιο, μήτε plug-in υβριδική έκδοση. Η νέα BMW 4 Convertible θα είναι το δεύτερο κάμπριο, μαζί με την ανοιχτή 8άρα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Aνανέωση για τις Mercedes-Benz Coupe και Cabriolet

cars

Το υβριδικό Ford Focus στην ελληνική αγορά

cars

H Nissan αναθεωρεί τον παγκόσμιο σχεδιασμό της

cars

To νέο Renault Twingo Z.E. έχει υδρόψυκτη μπαταρία και αυτονομία έως 250 km!

cars

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές καταλυτών στο «Ελ. Βενιζέλος»

cars

Ποιος πιλότος χαρακτήρισε… ηλικιωμένο τον Vettel;

cars

Mullen I-GO: Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των… φτωχών καταφθάνει στην Ευρώπη

cars

Έτσι θα είναι η νέα γενιά της Mercedes C-Class

cars

H Jeep ετοιμάζει τον αντίπαλο του Suzuki Jimny!

cars