CARSNEWS
AUTONEWS

Μπορείς να φανταστείς έτσι το νέο Ford Mondeo;

Ρίξε μία ματιά στις φωτογραφίες και απάντησε. Μπορείς να φανταστείς κάπως έτσι το νέο Ford Mondeo; Η ερώτηση δεν είναι καθόλου υποθετική καθώς εδώ και καιρό ακούμε πως το μοντέλο που γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια ως sedan, μπορεί να μεταμορφωθεί για τη νέα γενιά του και να πάρει ένα πιο… crossover σχήμα για να παραμείνει σχετικό και ελκυστικό στο μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Από τη μία, είναι ολίγον εκνευριστικό το γεγονός ότι όλα τα μοντέλα πρέπει να διαθέτουν crossover στοιχεία. Το Mondeo το γνωρίσαμε ως sedan στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και κάποιοι υποστηρίζουν πως έχει ακόμα μέλλον ως τέτοιο. Η κατηγορία δεν έχει πεθάνει και υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν “κλασικά” sedans εκτιμώντας τα οφέλη που προσφέρει αυτό το στιλ αμαξώματος. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν όλα SUV ή τέλος πάντων, να διαθέτουν στοιχεία SUV. Από την άλλη, ο αντίλογος σε αυτή τη συλλογιστική είναι ότι κάπως έτσι λειτουργεί η εξέλιξη. Επειδή κάτι ήταν για 30 χρόνια, δεν σημαίνει ότι θα μείνει ίδιο για πάντα. Στη νέα του μορφή, το Mondeo θα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός SUV και ενός κλασικού station wagon απευθυνόμενο τόσο στο παραδοσιακό κοινό του Mondeo όσο και σε αυτούς που επιζητούν ένα MPV όπως τα B-Max και C-Max.

Σχεδιαστικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά καθώς οι ψηφιακές απεικονίσεις βασίζονται στην διαρροή που έγινε στις αρχές του έτους, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε το νέο Mondeo στο σύνολο του πριν το κρίνουμε. Πάντως θα είναι ριζικά διαφορετικό από το απερχόμενο μοντέλο και το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό. Το θέμα είναι αν το αναγεννημένο Mondeo θα έχει την απήχηση που ελπίζει η Ford. Αυτό όμως θα φανεί στην πορεία, εκ του αποτελέσματος.

The post Μπορείς να φανταστείς έτσι το νέο Ford Mondeo; first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Toyota Νο1 εταιρία σε πωλήσεις στον κόσμο!

cars

Κουκουλοφόροι έριξαν καπνογόνα σε αντιφασιστική εκδήλωση στη Σουηδία – Τρεις άνθρωποι στο νοσοκομείο

Bury

Νύχτα στάσου: Η εκπομπή θα βάλει «Φωτιά στα σαββατόβραδα» με τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80

cars

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα και τις Απόκριες – Πότε και πού θα βρέξει

cars

Mercedes-Benz Vito Tourer Dark Edition. Για ξεχωριστές μετακινήσεις

cars

Nissan Formula Ε. Με ιδιαίτερους χρωματισμούς

cars

Η δίλιτρη Toyota Supra έρχεται στην Ευρώπη!

cars

Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Ηybrid 140 PS. Αλλάζει επίπεδο και ακουμπάει στα premium

cars

Το Dodge Durango SRT Hellcat είναι το ισχυρότερο SUV στον κόσμο!

cars