CARSNEWS
NEW MODELS

Ο Esteban Gutierrez κάνει έναν γύρο στην πίστα του Βιτενάμ! (video)


ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Ο «ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΣ» ΑΓΩΝΑΣ FORMULA 1 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΑΝΟΙ. ΛΟΓΩ COVID-19, ΟΜΩΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ. ΟΧΙ, ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ESTEBAN GUTIERREZ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΗΛΑΥΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ!

  • 8/4/2020

Η διαφορά με τις υπόλοιπες περιπτώσεις αγώνων επί της ασιατικής ηπείρου, με εξαίρεση τη Σιγκαπούρη, είναι ότι στο Βιετνάμ δεν κατασκευάστηκε πίστα, αλλά αξιοποιήθηκαν οι δημόσιοι δρόμοι. Ο… μετρ της σχεδίασης σιρκουί την τελευταία τριακονταετία, Hermann Tilke, ανέλαβε να φέρει εις πέρας και αυτό το σχέδιο, με το σιρκουί δρόμου του Ανόι να ολοκληρώνεται ως προς την κατασκευή του στις 26 Φεβρουαρίου.

Η συγκεκριμένη διαδρομή των 5.607 μέτρων περιλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες ευθείες του Πρωταθλήματος με μήκος 1,5 χιλιόμετρο. Συνολικά περιλαμβάνει 23 στροφές, μολονότι η αρχική χάραξη ήταν με 22 στροφές. Όμως προστέθηκε ακόμα μία, στο τελευταίο τμήμα της πίστας, για λόγους ασφαλείας. Όλη η διαδρομή στρώθηκε με ειδική άσφαλτο, η οποία είναι σε θέση να αντέξει τις δυνάμεις που ασκούνται από τα μονοθέσια, ακόμα κι όταν αυτά κινούνται με τραχύτητες της τάξης των 340 χιλιομέτρων την ώρα.  

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι 100% από το Βιετνάμ, με τους μηχανικούς της πίστας να… σαρώνουν τη χώρα από το Βορρά προς το Νότο για να βρουν το καλύτερο ποιοτικό υλικό που περιελάμβανε πολλαπλές δοκιμές σε διαφορετικά ορυχεία στο Βιετνάμ.

Απολαύστε κι εσείς την βόλτα στο Ανόι, μέσα από το εικονικό μονοθέσιο του Μεξικανού δοκιμαστή της Mercedes!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Συνάντηση αρχιμηχανικών για το μέλλον των Renault, Nissan

cars

Mercedes-Benz: Μία βόλτα στα άδυτα της κατασκευής συσσωρευτών (βίντεο)

cars

H μεταφορά και η συντήρηση των οχημάτων της πρώην βασιλικής οικογένειας (Video)

cars

Volkswagen ID.3: Οι 10 λόγοι για να σκεφτείς σοβαρά το ηλεκτρικό

cars

GP Σάο Πάολο: Τι είπε ο poleman Kevin Magnussen μετά το ιστορικό του επίτευγμα

cars

Τι σκοτώνει τις μπαταρίες ενός ηλεκτρικού οχήματος

cars

Οδηγούμε το μόνιμο best seller Opel Corsa 1.2 130PS Auto

cars

To Peugeot 208 “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020” για την Ευρώπη

cars

Η Lamborghini «παντρεύει» το Spotify με τη… γλυκιά μελωδία του V12 (playlist)

cars