CARSNEWS
AUTONEWS

Οpel Insignia. Με διευρυμένη γκάμα κινητήρων

Η Opel προσθέτει ένα νέο βενζινοκινητήρα στη γκάμα των διαθέσιμων κινητήριων συνόλων της για το νέο Insignia Grand Sport και το Insignia Sports Tourer (station wagon). Η νέα μονάδα αποδίδει 170hp και ροπή των 350 Nm.  Η Opel προσφέρει τον τετρακύλινδρο κινητήρα σε συνδυασμό με ένα 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με ομαλές αλλαγές σχέσεων. Με αυτό το συνδυασμό, η ναυαρχίδα της Opel επιταχύνει από 0 στα 100km/h σε 8,7 δευτερόλεπτα και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 228km/h. Το νέο Opel Insignia 2.0 Turbo ήδη διατίθεται σε έκδοση Elegance με τιμή εκκίνησης τις 38.919€ στη Γερμανία.

Νέος επίσης είναι και ο συνδυασμός ενός δίλιτρου κινητήρα diesel με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση (AWD)  με ισχύ 174hp  και ροπή 380Nm,. Το high-tech σύστημα τετρακίνησης με torque vectoring (κατανομή ροπής) μεταφέρει τη βέλτιστη ισχύ στο δρόμο σε όλες τις συνθήκες. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 223km/h και χρειάζεται 8,9 δευτ. για να επιταχύνει από στάση στα 100km/h. Το Insignia 2.0D με AWD διατίθεται από 41.531€.

Η Opel προσφέρει το νέο Insignia στη σπορ έκδοση GSi  με 230hp. Επιπλέον, κιβώτια  χαμηλών τριβών μειώνουν περαιτέρω την κατανάλωση καυσίμου και ταυτόχρονα αυξάνουν την άνεση. Ένα ενεργό, full-face κλείστρο βελτιώνει περαιτέρω την αεροδυναμική του νέου Insignia. Συγκριτικά με τον προκάτοχό του, η κατανάλωση κατά το πρότυπο NEDC είναι μέχρι 18% χαμηλότερη, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι περίπου 99g/km.

 

 

 

The post Οpel Insignia. Με διευρυμένη γκάμα κινητήρων first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

3 στοιχεία του signature beauty look της Amy Winehouse που θα σας μεταμορφώσουν σε grunge pin up girl

Bury

Stellantis: Ηλεκτρικά Opel Manta και Lancia Delta ως αιχμή του δόρατος.

cars

Dacia Duster 1.3 TCe 150 PS. Αποκάλυψη

cars

Το Kia Stonic αποκτά GT Line έκδοση.

cars

Η Hyundai ξεκίνησε δοκιμές με το υβριδικό World Rally Car της.

cars

Mazda. Αναβαθμίζει e-Skyactiv X

cars

Skoda: Στα σκαριά το Karoq RS

cars

Χάος στο αμερικανικό Κογκρέσο για τον προϋπολογισμό: Απειλή καθαίρεσης και κίνδυνος shutdown

cars

Ford E-Transit. Ο βασιλιάς των βαν είναι και ηλεκτρικός!

cars