CARSNEWS
AUTONEWS

Συναγερμός στη Νάπολη: Υπερχείλισε ποταμός στην Εμίλια Ρομάνια

Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής, εξαιτίας ακραίων καιρικών συνθηκών, βρίσκεται η περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια της βόρειας Ιταλίας.

Στην περιοχή σημειώνονται συνεχείς βροχοπτώσεις, η ένταση των οποίων αναμένεται να αρχίσει να μειώνεται από αύριο το απόγευμα. Νωρίτερα, ο ποταμός Τραμάτσο έσπασε τα φράγματα στη Μοντιλιάνα, έξω από την πόλη Φορλί. Πολλές οικογένειες μεταφέρθηκαν σε ασφαλέστερη περιοχή, σε γυμναστήριο δημοτικού σχολείου. Τα νερά των ποταμών έχουν αποκτήσει ορμή από την οροσειρά των Απενίνων και κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν όλα τα σπίτια του χωριού.

Την Πέμπτη, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις περιοχές των πόλεων Μπολόνια, Φορλί, Ρίμινι και Ραβένα. Από την περιφέρεια της Εμίλια Ρομάνια ζητήθηκε στους κατοίκους να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους με ΙΧ αυτοκίνητα.

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκεται η Πολιτική Προστασία και στην ευρύτερη περιφέρεια της Νάπολης λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων, οι οποίες αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο κατολισθήσεων.

Modigliana, il fiume «è esploso». Il maltempo devasta l’Emilia Romagna: «È peggio dell’alluvione del 2023». Emergenza anche a Bologna, Ravenna e Forlì https://t.co/6GdxOHwSxY

— GUERRIERA110 (@GUERRIERA110) September 18, 2024

Στη Φότζια της Απουλίας, ένας 59χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του εξαιτίας της κακοκαιρίας. Με όχημα της Πυροσβεστικής προσπαθούσε να βοηθήσει εγκλωβισμένους οδηγούς, όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Εμπρησμοί οχημάτων στο λιμάνι

cars

Opel Crossland X. Διαθέσιμο με εξάρι αυτόματο κιβώτιο

cars

Η Mitsubishi μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη.

cars

Toyota: Η Tesla έχει την συνταγή για το μέλλον αλλά εμείς κουζίνα και σεφ!

cars

Τρίτη σερί νίκη των Μπλε στο Survivor – Ο Χριστόφορος Ταξίδης τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση

Bury

Η AC Cobra ξαναζεί ως ηλεκτρική ή τετρακύλινδρη!

cars

Οι εξελίξεις στην Συρία καθυστερούν την απόφαση για το εργοστάσιο της VW στην Τουρκία.

cars

Αυτοκίνητο κόντεψε να μπουκάρει μέσα σε σπίτι στο Αγρίνιο

wp_update-GSkibItV

Η Bosch επενδύει €400 εκ. στην τεχνολογία ημιαγωγών.

cars