CARSNEWS
AUTONEWS

Τραυματίστηκε εικονολήπτης της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης TRT στη Γάζα

Η τουρκική κρατική τηλεόραση TRT μετέδωσε ότι ο κάμεραμαν της αραβόφωνης υπηρεσίας του δικτύου TRT Arabi τραυματίστηκε στη διάρκεια ισραηλινής επίθεσης στην πόλη Χαν Γιουνίς της Γάζας.

Σύμφωνα με την TRT, ο εικονολήπτης Μοχάμεντ Ζανίμ, μαζί με άλλους δημοσιογράφους, έμενε σε σκηνή έξω από το νοσοκομείο Νασρ και τραυματίστηκε από θραύσμα βλήματος που τον χτύπησε στο μάτι. Στον ίδιο χώρο έχουν βρει καταφύγιο και Παλαιστίνιοι πρόσφυγες.

Στη σχετική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται: «Οι επιθέσεις εναντίον των μελών της TRT στη Γάζα αποτελούν προσπάθειες Ισραήλ με τα αιματοβαμμένα χέρια να συγκαλύψει την αλήθεια. Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των μελών του Τύπου που εργάζονται με όλες τους τις δυνάμεις για να δείξουν σε όλο τον κόσμο τη σκληρότητα του Ισραήλ. Μεταφέρουμε τις ευχές μας για περαστικά στους εργαζόμενους της TRT που τραυματίστηκαν στην τελευταία επίθεση και στην οικογένεια της TRT».

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Αυγούστου είχε τραυματιστεί ελαφριά από ισραηλινά πυρά στη Γάζα και ένας ρεπόρτερ της δημοσιογραφικής αποστολής της TRT Arabi στη Γάζα και προκλήθηκαν ζημιές στο όχημά του.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Μόνο το πτώμα της 18χρονης κόρης του μεγιστάνα Λιντς παραμένει παγιδευμένο στο σούπερ γιοτ που βυθίστηκε στη Σικελία – Τι λέει ο κατασκευαστής για το «αβύθιστο» σκάφος

Bury

Mercedes-Benz EQS. Στην αιχμή της τεχνολογίας.

cars

Νέο Fiat Panda. Aνανεώθηκε και διατίθεται και στη χώρα μας

cars

Τα άγνωστα Ζαγοροχώρια που θα σε κάνουν να «κολλήσεις»

cars

Η VW κατοχύρωσε τρία νέα ονόματα: T-Sport, T-Go και T-Coupe!

cars

Συλλήψεις για την έκρηξη βόμβας δίπλα σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα

cars

Νέα Μercedes-Benz GLB. Η νέα πρόταση στα SUV

cars

Νέο Opel Mokka. Σύγχρονο, μοντέρνο και… ηλεκτρικό!

cars

Περισσότερο… υβριδική η Porsche Cayenne E-Hybrid.

cars