CARSNEWS
AUTONEWS

Χωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Ομαλά εξελίσσεται έως αυτή την ώρα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η επιστροφή των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, από τις εθνικές οδούς Αθηνών – Κορίνθου, στην οποία παρατηρείται αυξημένη κίνηση, και Αθηνών – Λαμίας.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6.00 σήμερα το πρωί έως τις 18:00 έχουν περάσει από τα διόδια της Ελευσίνας 29.864 οχήματα και από τα διόδια των Αφιδνών 21.537 οχήματα.

Σημειώνεται ότι έως και απόψε ισχύουν αυξημένα τροχονομικά μέτρα στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων. Σε όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της ΕΛΑΣ, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης. Ειδικότερα, έχουν διατεθεί περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση των οδικών δικτύων.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι σήμερα ισχύει για το ρεύμα εισόδου, από τις 15:00 έως τις 21:00, απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Related Articles

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής ο φορολογικός κώδικας και το «καλάθι του νονού»

cars

BMW X7 Dark Shadow Edition. Απολύτως σκοτεινή!

cars

Πλησιάζουμε στο ντεμπούτο της Porsche Taycan Cross Turismo.

cars

Ford Mustang Mach 1. Με το μαγικό άγγιγμα της Shelby…

cars

Η Toyota αποκαλύπτει το “Hypercar” της.

cars

Αυτό είναι το τέλος του Fiat 124 Spider… στην Ευρώπη τουλάχιστον!

cars

Subaru WRX STI EJ20 Final Edition. Το κύκνειο άσμα ενός εμβληματικού κινητήρα!

cars

Hyundai i10 N Line. Διαθέσιμο από 14790

cars

Από 450 ίππους η νέα BMW M2.

cars