CARSNEWS
F1 & RACES

Χόρνερ: «Τυχερή η δεύτερη θέση του Χάμιλτον»

Δεν έχασε ευκαιρία ο επικεφαλής της Red Bull Racing ώστε να υποβαθμίσει το αποτέλεσμα του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Μια από τις αγαπημένες ασχολίες του Κρίστιαν Χόρνερ είναι αναμφίβολα να κάνει σχόλια για τους άμεσους αντίπαλους της Red Bull Racing. Τελευταίο παράδειγμα είναι τα σχόλια που έκανε για τον αγώνα του Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix Μεξικού. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε δεύτερος και μείωσε στους 20 βαθμούς τη διαφορά από τον Σέρχιο Πέρεζ στο πρωτάθλημα οδηγών.

«Είχαν αρκετή τύχη στον αγώνα με την κόκκινη σημαία γιατί μπήκαν πολύ νωρίς για αλλαγή ελαστικών ενώ ήταν σε στρατηγική ενός pit-stop. Πιστεύω πως δίχως την κόκκινη σημαία θα είχε τερματίσει πίσω από τους οδηγούς της Ferrari. Είναι όμως αλήθεια πως είχε καλό ρυθμό και καλή διαχείριση ελαστικών, όπως όλη τη σεζόν», ανέφερε ο Χόρνερ.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ στο grid

Φωτογραφία: Red Bull Content Pool/Getty Images

Πάντως, ο Βρετανός αναγνωρίζει ένα πράγμα: η ταχύτητα που θα έχει η Mercedes στον αγώνα της Βραζιλίας που διεξάγεται στην πίστα του Ιντερλάγκος.

«Ήταν πολύ ανταγωνιστικοί στο Όστιν, όμως με όλα όσα έγιναν στο Μεξικό είναι δύσκολο να κρίνουμε την πραγματική τους ταχύτητα. Σίγουρα αναμένουμε να είναι γρήγοροι στη Βραζιλία. Όμως για εμάς ο αγώνας είναι πληγή από πέρυσι διότι δεν είχαμε κάνει καλή προετοιμασία», πρόσθεσε.

Το Grand Prix Βραζιλίας είναι προγραμματισμένο για τις 3-5 Νοεμβρίου.

Κεντρική φωτογραφία: Mercedes/LAT

Related Articles

GP Γαλλίας: Νίκη-θρίλερ για Verstappen

cars

Ένα απίστευτο πενταετές μοτίβο θέλει νικητή τον Χάμιλτον απόψε!

cars

Vegan Tortilla Wrap Recipe

cars

Η Formula 1 θα έχει και φέτος… ροζ!

cars

10+1 facts για το Ουγγρικό GP!

cars

Έρχονται αλλαγές στους κανονισμούς από την FIA

cars

Νέα Aston Martin Vantage: Παίρνει τη θέση της παλιάς ως F1 safety car

cars

F1 Δοκιμές Εξέλιξης, Ημέρα 3: Ξανά μπροστά η Mercedes (vids)

cars

Formula 1 Driver Alex Albon Renews Williams Contract, Signs New Multi-Year Extension | Just Jared: Celebrity News and Gossip

cars