CARSNEWS
F1 & RACES

Η Formula 1 θα έχει και φέτος… ροζ!

Η νέα σεζόν της Formula 1 πλησιάζει και οι ομάδες κάνουν ό,τι περνά από το «χέρι» τους ώστε να μας προετοιμάσουν καταλλήλως.

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση πλησιάζει. Απομένουν μόλις μερικές εβδομάδες μέχρι να σβήσουν τα κόκκινα φώτα και να έχουμε εκκίνηση στο Grand Prix Μπαχρέιν, το πρώτο στη φετινή σεζόν της Formula 1. Βέβαια αναμένεται να προηγηθούν πολλά ακόμη γεγονότα τα οποία θα μας κρατήσουν σε αγωνία ενόψει της νέας χρονιάς.

Θα προηγηθούν οι παρουσιάσεις των μονοθεσίων κι έπειτα οι ομάδες θα πραγματοποιήσουν τις χειμερινές δοκιμές τους στην πίστα του Σακχίρ. Ήδη γνωρίζουμε τον χρωματισμό ενός μονοθεσίου, μιας και η McLaren παρουσίασε απρόσμενα το φετινό της livery και αποκάλυψε την ονομασία του.

Η Alpine θέλησε να αποσπάσει λίγη από την προσοχή των φίλων της F1 στα social media. Δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το endplate της εμπρός αεροτομής το οποίο είναι βαμμένο σε χρώμα ροζ.

Blending in is the new standing out 😉 pic.twitter.com/sDImqnKzc5

— BWT Alpine F1 Team (@AlpineF1Team) January 16, 2024

Φαίνεται πως η γαλλική ομάδα μας δίνει μία πρώτη γεύση για τον έναν εκ των δύο χρωματισμών της στη φετινή σεζόν. Τόσο το 2022 όσο και το 2023 αγωνίστηκε στους δύο πρώτους αγώνες με ένα ροζ μονοθέσιο λόγω της συμφωνίας με το χορηγό της BTW. Είναι εμφανές πως εμπεριέχει κάποιου είδους καμουφλάζ και δεν αποκλείεται το ροζ να εντοπίζεται σε ένα βαθμό και στον τελικό σχεδιασμό που θα δούμε εφέτος.

Όσο για το πότε θα δούμε το νέο μονοθέσιο των Γάλλων, η Alpine έχει ορίσει ήδη ημερομηνία παρουσίασης για τις 7 Φεβρουαρίου. Μαζί με το μονοθέσιο της Formula 1 θα δούμε και το νέο Hypercar το οποίο θα πάρει μέρος στο WEC.

Φωτογραφίες: Alpine

Related Articles

F1: Μένει ή φεύγει η Haas;

cars

Λεκλέρ: ‘Είναι ωραίο που επιστρέψαμε, αν μπορέσουμε θα δυσκολέψουμε τη Red Bull’

cars

Ricciardo: Conflict with McLaren triggered Red Bull’s request for a new Formula 1 chassis.

cars

GP Βραζιλίας: Στην pole Verstappen και Red Bull!

cars

Ο Λεκλέρ εξηγεί που εστίασε η Ferrari στην εξέλιξη της SF-24

cars

H Renault κυνηγούσε από πέρυσι την επιστροφή του Alonso!

cars

Ο Hamilton κάνει μεταγραφή στη Ferrari;

cars

Montezemolo: Η Ferrari χρειάζεται Νο1 οδηγό

cars

F1 GP Μπαχρέιν: Ταχύτερος και στο FP2 ο Verstappen

cars