CARSNEWS
AUTONEWS

Ψηλότερη, μικρότερη και πιο ευρύχωρη η νέα Mercedes GLA!

Μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες παρουσιάσεις νέων μοντέλων του 2019, είναι αναμφίβολα η, βάσει της δημοτικότητας της προηγούμενης γενιάς, Mercedes-Benz GLA, η οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της μεθαύριο 11  Δεκεμβρίου αλλά για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου σε υψηλά επίπεδα, η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του νέου της μοντέλου.

Βεβαίως υπάρχουν ήδη και κάποιες πληροφορίες που μας δείχνουν την κατεύθυνση στην οποία έκρινε πως πρέπει να κινηθεί η Mercedes για τη νέα GLA. Καταρχάς, το ύψος του αυτοκινήτου αυξήθηκε κατά 10 εκατοστά σε σύγκριση με τον προκάτοχο του και αυτό επιτρέπει την ανύψωση της θέσης οδήγησης αλλά και την παροχή μεγαλύτερου χώρου για τα κεφάλια των εμπρός επιβατών. Πάρα πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η GLA θα προσφέρει και μεγαλύτερους χώρους για τα πόδια των πίσω επιβατών, παρά το γεγονός ότι το μήκος της έχει μειωθεί κατά 1,5 εκατοστό!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η νέα Mercedes-Benz GLA θα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, όπως μας έχει συνηθίσει με τα τελευταία μοντέλα της η εταιρία. Για να δούμε λοιπόν τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί για την GLA. Για περισσότερα υπομονή δύο ημέρες ακόμη

Related Articles

Η άβολη στιγμή στα Όσκαρ 2024 με την παρουσίαση του βραβείου από τον Αλ Πατσίνο – «Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τη… συντομία της»

cars

Σύστημα βιντεοσκόπησης από τη Volvo

cars

Ετοιμάζεται για το 2020 η κορυφαία, “N Line” έκδοση του Hyundai Sonata.

cars

Οι δέκα προτεραιότητες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

cars

Dacia Lodgy. Eργαλείο

cars

Το Mazda3 στον δρόμο της υπερτροφοδότησης.

cars

Το Euro NCAP αξιολογεί: BMW 1 Series & 3 Series, Jeep Cherokee και Peugeot 208.

cars

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid 4×4. Πλήρες

cars

Ford. Προστατεύει τα αυτοκίνητα από τις κουτσουλιές των πουλιών

cars