CARSNEWS
NEW MODELS

Όταν ο Lewis συνάντησε την AMG Project One (Video)

Αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο ικανό να εντυπωσιάσει τον πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 τότε δίχως αμφιβολία αξίζει της προσοχής μας.

Ο Βρετανός, ο οποίος στο παρελθόν δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τα supercars, ακόμα κι αν αυτά προέρχονται από τους ανταγωνιστές στα αγωνιστικά τερέν, πέρασε μια ολόκληρη ημέρα στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz γνωρίζοντας από κοντά το υπό εξέλιξη hypercar που εξελίσσει εδώ και αρκετούς μήνες οι γερμανική φίρμα.

Γνωστό και ως Project One, το νέο hypercar της Mercedes-AMG φιλοδοξεί να μεταφέρει την αγωνιστική τεχνολογία, αποτελώντας ότι πιο κοντινό σε μονοθέσιο της Formula 1 έχει περάσει στη γραμμή παραγωγής.

Ο Lewis Hamilton συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους δοκιμαστές που συμμετέχουν στην εξέλιξη του αυτοκινήτου, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος τόσο από την ικανότητα του αυτοκινήτου να επιταχύνει αστραπιαία όσο και από τον ήχο του Project One, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να κινείται και με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η παραγωγή των ελάχιστων αντιτύπων του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει μέσα στο 2021, ακολουθώντας την επίσημη πρεμιέρα του η οποία άνευ απροόπτου θα φιλοξενηθεί στη Γενεύη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου.

Related Articles

Τι θα παρουσιάσει η Toyota στην Γενεύη;

cars

Με μερίδιο 17% τα ηλεκτρικά αποτελούν το νέο trend για την Ευρώπη

cars

Mitsubishi Outlander PHEV: Μηδενικός φόρος για εταιρικούς χρήστες

cars

To Ineos Grenadier είναι το alter ego του κλασικού Land Rover Defender

cars

Η Mazda επενδύει και στα βιοκαύσιμα από φύκια

cars

Drones καταγράφουν τη μάχη δύο θωρακισμένων στη Συρία

cars

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Υπερήφανος Χορηγός της πρωτοβουλίας για την Προσέλκυση Κινηματογραφικών Παραγωγών του Hollywood στην Ελλάδα

cars

Έρευνα στην Porsche για το «Dieselgate»

cars

Προς τη Hyundai οδεύει ο Esapekka Lappi

cars