CARSNEWS
AUTONEWS

VW Taos. Καινούριο SUV από την Volkswagen

Mετά τα Touareg, Tiguan, T-Roc και T-Cross, η VW διαπίστωσε πώς στη γκάμα των SUV μοντέλων της, εξακολουθεί να υπάρχει κενό για ένα ακόμη μοντέλο και έτσι προχώρησε στη δημιουργία του Taos. To νέο της όχημα ελευθέρου χρόνου είναι κατά 28 χιλιοστά μικρότερο από το Tiguan, με το μήκος του να αγγίζει τα 4.465 μέτρα, το πλάτος τα 1.842,  το ύψος τα 1.636 mm και το μεταξόνιο τα 2.690 μέτρα.

Μπορεί να εξοπλιστεί με ζάντες από 17″ έως 19″, προσφέρεται τόσο ως προσθιοκίνητο, όσο και ως τετρακίνητο, με τις προσθιοκίνητες εκδόσεις να συνδυάζονται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ οι τετρακίνητες με ένα 7-τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο τεχνολογίας διπλού συμπλέκτη.

Βεβαίως θα πρέπει να σημειώσουμε πως, προς το παρόν τουλάχιστον, το Taos προορίζεται μόνο για ην αγορά της Αμερικής. Εμφανισιακά άλλωστε αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό, παρά το γεγονός πως οι σχεδιαστικές ομοιότητες με τα άλλα SUV της μάρκας, είναι εμφανείς, τόσο στην εξωτερική του εικόνα, όσο και στο εσωτερικό του.

Εκεί  το ταμπλό εμφανίζει  την κλασική και εξαιρετική σε γραφικά οθόνη αφής 8’’ και όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και άνεσης, όπως την ασύρματη φόρτιση, κλιματιζόμενα καθίσματα, premium ηχοσύνολο, δερμάτινες επενδύσεις.

The post VW Taos. Καινούριο SUV από την Volkswagen first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Citroen. Σημαντικό όφελος μέσω του προγράμματος «Back on the road”

cars

Με “καρδιά” M3 και 500+ άλογα η κορυφαία Toyota Supra GRMN;

cars

Τραγωδία με μετανάστες στην Τουρκία: Σκάφος βυθίσθηκε στα ανοικτά – Παιδιά μεταξύ των τουλάχιστον 16 νεκρών

cars

Kia Optima. Κερδίζει πόντους με την τόλμη του!

cars

Νέο Isuzu D-Max. Τολμηρό και συνολικά αναβαθμισμένο.

cars

ID.3 1st Edition. Η επόμενη μέρα της αυτοκίνησης

cars

Δημοπρασία επανέκδοσης ομολόγων έως 200 εκατ. ευρώ από τον ΟΔΔΗΧ

cars

Τα διαμάντια είναι παντοτινά

cars

Mazda ΜΧ-5. Με μικρές αλλαγές

cars