CARSNEWS
NEW MODELS

Γι’ αυτό είναι… τρελός ο Γερμανός!

Πολλή κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το «διαζύγιο» της Ferrari με τον Sebastian Vettel. Μόλις πριν από λίγες ώρες ο Jenson Button χαρακτήρισε «ανεξήγητη» την απόφαση της «σκουντερία», όμως φαίνεται πως το συγκεκριμένο θέμα θα συζητείται για αρκετό καιρό ακόμα.

Πάντως η αποκάλυψη από την ίδια τη Formula 1 μιας επιστολής που έστειλε φίλος του σπορ και φανατικός θαυμαστής της Ferrari, αποκαλύπτει έναν εντελώς διαφορετικό Vettel. Έναν πολύ πιο ανθρώπινο Vettel, ο οποίος όχι μόνο δεν ξεχνά, αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο να κάνει ευτυχισμένους τους τριγύρω του.

Στην επιστολή του ο φίλος της Ferrari αποκαλύπτει πως πέρυσι, την εβδομάδα πριν από το γκραν πρι του Όστιν παρατήρησε πως στο ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του, διέμενε ο Γερμανός τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Τη δεύτερη ημέρα πήρε το θάρρος να ζητήσει ένα αυτόγραφο από τον Vettel, ο οποίος τον ρώτησε εάν θα παρακολουθούσε τον αγώνα της Κυριακής. Όμως ο φίλος της Ferrari δεν είχε εισιτήρια για το γκραν πρι.

Για τις επόμενες ημέρες, κάθε φορά που συναντιόντουσαν στον δρόμο ο Vettel και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, αντάλλασσαν χαιρετισμό. Μέχρι την παρ5αμονή των ελεύθερων δοκιμών, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο Αμερικανός διαπίστωσε πως υπήρχε στην πόρτα μία τσάντα της Ferrari. Και μέσα σε αυτή, δύο εισιτήρια για τον αγώνα…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Laser αντί υαλοκαθαριστήρας από την Tesla

cars

Η Tesla θα φέρει την επανάσταση και στις μοτοσικλέτες

cars

Formula 1: Αλλάζει χρώμα στα μονοθέσιά της η Ferrari

cars

Η Mercedes ετοιμάζει επίθεση με 32 νέα μοντέλα!

cars

Δοκιμάζουμε την χαρισματική Mercedes-Benz GLB 200 163PS 2WD 7G-DCT

cars

Παγκόσμιος… Bagnaia!

cars

Τρομακτικό ατύχημα με… ιπτάμενο Suzuki Swift (Video)

cars

To Land Rover Defender αποκτά νέες εκδόσεις κινητήρων

cars

Επίσημο teaser για το νέο Hyundai Santa Fe

cars