CARSNEWS
NEW MODELS

Δείτε έναν πύργο από τέσσερα φορτηγά Volvo (video)

Πρόσφατα η Volvo Trucks προχώρησε σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα του κλάδου των επαγγελματικών κίνηση παρουσιάζοντας τις νέες σειρές φορτηγών (τα Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM, and Volvo FMX). Μάλιστα ο τωρινός πρόεδρος της εταιρίας Roger Alm θέλησε να προκαλέσει αίσθηση, όπως ο προκάτοχός του Claes Nilsson που είχε δώσει το πράσινο φως για το απίστευτο βίντεο με το σπαγγάτο του Claude Van Damme (είχε γυριστεί το 2013 και μπορείτε να το δείτε στο τέλος του άρθρου).

Έτσι, οι ιθύνοντες της Volvo Trucks αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα εξίσου εντυπωσιακό βίντεο με τίτλο «The Tower». O λόγος είναι απλός και όπως μπορείτε να δείτε κατάφεραν να ανεβάσουν από ένα φορτηγό πάνω στο άλλο δημιουργώντας ένα κινούμενο πύργο που φτάνει σε ύψος τα 15 m και σε συνολικό βάρος τους 58 tn!

Στην κορυφή του πύργου στέκεται ο Roger Alm ο οποίος παραδέχτηκε πως από τόσο μεγάλο ύψος και όλο αυτό τον όγκο να κινείται δεν έβλεπε την ώρα να πατήσει στο έδαφος. Εδώ να πούμε πως το διαφημιστικό σποτάκι γυρίστηκε μέσα σε ένα μήνα και κάπου στα τέλη του 2019, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Αρκετά με τα λόγια, απολαύστε τα σχετικά πολύ εντυπωσιακά βίντεο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Συνεχίζεται η εξέλιξη του Mercedes-AMG One

cars

Η νέα γενιά λιπαντικών CYCLON ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία TriboACT

cars

Δοκιμάζουμε την BMW M2 Competition (Video)

cars

Δοκιμάζουμε το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020” Peugeot 208 (video)

cars

Jeep Compass με όφελος μεγαλύτερο των 15.000 ευρώ

cars

Η Kia ετοιμάζει μικρό ηλεκτρικό για να χτυπήσει το Citroen Ami!

cars

To Tesla των 25.000 ευρώ και των 700 χλμ. αυτονομίας

cars

Δείτε πως τα πήγε η Mercedes C-Class στο τεστ αποφυγής (video)

cars

Ο Stig «ξεζουμίζει» την BMW M3 Touring στο Nurburgring (video)

cars